“Ο Δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι σας”! «Φωτογραφική προκήρυξη μιας ημέρας για διορισμούς” – Σοβαρή καταγγελία για τον Κ.Μπακογιάννη

Κοινοποίηση:
1

Για «φωτογραφικές προκηρύξεις» και «στημένη διαδικασία» εγκαλεί τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, το Κίνημα Αλλαγής, και τον καλεί να την αποσύρει άμεσα.


Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωση Τύπου, ο Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του ΚΙΝΑΛ, «ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης προκηρύσσει στις 3 Σεπτεμβρίου 366 θέσεις συμβασιούχων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου» και προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων «μόλις ένα 24ωρο». «Τόσο βέβαιος ήσασταν ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι, τόσο προφανές είναι ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε κ. Δήμαρχε! Οι πελατειακές προθέσεις σας έγιναν γνωστές στους Αθηναίους εδώ και έναν χρόνο που αναλάβατε τη δημαρχία, αλλά ότι θα φτάνατε στο σημείο να κοροϊδεύετε τους Αθηναίους πολίτες ξεδιάντροπα βολεύοντας με προκλητικό τρόπο την πολιτική σας πελατεία ξεπερνά κάθε όριο», σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ και καταλήγει:

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Εδώ η μουφοΕΥΠ είχε βγάλει παλιότερα προκήρυξη Σάββατο και η προθεσμία για τα δικαιολογητικά έληγε την ίδια μέρα .

  2. Η πλάκα είναι ότι βγήκε κι άλλη προκήρυξη με προθεσμία μιας ημέρας ξεκίναγε στις 7 και έληγε στις 8 χθες..

  3. Απορω τι του βρηκαν αυτουνου του ηλιθιου βλακα οι Αθηναιοι και οχι μονο, και τον εβγαλαν για Δημαρχο,χαθηκαν οι σοβαροι,εδω η Αθηνα κατω απο την Ομονοια και γυρω γυρω απ αυτην δεν τολμαει να πατησει Ελληνας η χειροτερη τριτοκοσμικη ….πρωτευουσα στον κοσμο,αυτος ο κοπανος στραβομαρα εχει ,εχει κατεβει ποιο κατω απο την πλατεια για να ξεστραβωθει για την καταντια της??? αλλα απο αυτην την Κρητικη μαφια αυτο το σοϊ,εχει βαλθει να καταστρεψει την χωρα,οτιδηποτε ειναι Ελληνικο .Αυτο το σοϊ αυτοι οι σφουγγοκωλαριοι ειναι μαθημενοι απο πολυ παλια να σφουγγιζουν τους κωλους της Γερμανιας και της Μερκελ,Να τους χαιρομαστε!!!!!!!!! Α ρε Κασιδιαρη μεγαλε δεν θελαμε την αξιοπρεπεια της Πολης μας,αλλα δυστυχως να βλεπουμε την καταντια της!!!!!!!!

  4. Και πολύ καλά κάνει, μην τον κατηγορείται! οι Αθηναίοι επέλεξαν, με τον Ηλία να μην τον προτιμούν!!! ας τσιμπήσουν ένα @ρχίδι τώρα!!!

  5. H Τασία αντικρίζει αυτή την βλακοφατσα κάθε πρωί…. Αλλα καλοπαντρευτηκε… Όνειρο ζωής από το Λονδίνο ακόμα.. Να ανέβει κοινωνικά…

  6. “Κατα Μανα κατα Κυρι με ενα γιο μαλακιστηρη” και ο νοων νοειτο…… Ρε Αθηναιο βληματα χαθηκαν οι Ανδρες και βγαλατε για Δημαρχο αυτο τον Μουροχαυλο ????? κριμαααααααα!!!!

  7. Σκατά τα έκανε ο Μπακογιάννης. Μου αρεσε παρα πολυ ο περιπατος που πήγε να κάνει και αυτός τα παράτησε. Τα παγκακια είναι σίδερα και δεν μπορείς να κάτσεις.Για να μην αναφέρω ότι όσοι έχουμε μεγάλο προβλημα με κουνουπια και τσιμπιματα δεν μπορουμε να κάτσουμε στο παγκάκι αφου πισω έχει την πρασινάδα .Το σχέδιο με τους δρόμους έχω την εντυπωση ότι το άλλαξε και δεν θα κάνει το αρχικό του σχέδιο. Στην ερμού έχει φυγει και το κόκκινο χρώμα που είχαν βάλει. Προχειρότητα φαίνεται πλέον . Το συντριβάνι στην Ομόνοια δεν έχει πια νερό. Ο Μπακογιάννης για να κάνει έργο και να ξαναβγεί θα πρέπει να έχει δική του ισχυρή προσωπικοτητα αλλιώς θα χαθεί. Ελπίζω να μην δέχεται συμβουλές της μάνας του . Καλά το ξεκίνησε αλλά τα σκάτωσε να το πω λαϊκά! Όταν έχεις ένα πλανο πρέπει να είναι καλά μελετημένο, σχεδιασμένο και να το πιστευεις εσυ ο ίδιος ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝΕ! Αν σε κραζουνε και εσυ κανεις πίσω τότε αποδεικνύεται ότι δεν έχεις την ικανότητα γι αυτήν την ισχυρή θέση!

  8. Ο Μορφονιός έχει μία μουσούδα σάν χεσμένος κραβαρίτικος κώλος.
    Γιάννης Λάκων

  9. Οταν ο απατεώνας νεοελληναρας πέφτει από τα σύννεφα όταν διαβάζει για πολιτικούς και ρουσφέτια,

  10. ΚΟΨΤΕ ΜΟΥΡΗ Ο ΚΩΣΙΟΝΟΣ, ΠΗΘΗΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ, Α ΡΕ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ ΤΗ ΨΗΦΗΣΑΤΕ, Ο ΚΑΣΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΦΑΤΕ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ , ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

  11. Μιλαει ποιος ?????????? Το παλιό ΠΑΣΟΚ !!!!!!! Για προσλήψεις !!!!!!!!Ξέχασε το ΠΑΣΟΚ επί εποχής παντοδυναμίας του τα όργια των κλαδικών και χιλιάδων προσλήψεων.Και έρχεται σήμερα σαν ΚΙΝΑΛ να μας πει τι ???????? Τραβάτε να ξοφλησετε τα χρέη σας πρώτα και μετά μιλάτε.

  12. Το προβλημα εισαι εσυ ξερολα και κατι αλλα κριαρια σαν και σενα που ψηφιζετε τα σκατοσογια που κατεστρεψαν την χωρα, συνηγορε της δεκαρας!!!!!!! Τον λαθρολαγνο θελατε για δημαρχο;;;;;; Φατε τα σκατα των λαθροισλαμιστων τωρα, κριαρια!!!!!!!!!

  13. Κοίτα ρέ μιά βλακώδη μουσούδα πού έχει ο γιός τής αλευρογουρούνας τής Ντοράκλας.Αυτός ο Λελές είναι δήμαρχος τής Αθήνας.Πρωτοφανές ξέπεσμα γιά τήν ένδοξη πόλη τής Θεάς Αθηνάς.
    Γιάννης Λάκων

  14. αυτος ο λαθροδημαρχος δεν εδωσε αδεια για την συκεντρωση που ηθελαν να διοργανωσουν σημερα οι γονεις κατα των μασκων και των καθε ειδους νομοθετηματων εναντια στην ελευθερια του πολιτη στην πλατεια συνταγματος….

    1. Το μόνο ίσως σωστό που έπραξε!!! Nα μαζευτούν ένα μάτσο ηλίθιοι και να κορωνιαστούμε όλοι… ας πάνε σε ένα βουνό μονάχοι τους και να κάνουνε και σεξ! Άι σιχτίρ με τον κάθε φαντασμένο, που θέλει να κάνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας!!!

      1. τραβα εσυ με τους υπολοιπους ηλιθιοιυς ψηφοφορους της κουλας με τις μασκουλες σας στο καρναβαλι της πατρας και καντε και παρελαση κατι σαν mask pride και μεις θα σας ραντιζουμε με αντισηπτικα…πατρινο καρναβαλι για παντα….

        1. Aν εμείς κάνουμε καρναβάλι με μάσκες και ραντισμό αντισηπτικών, πρόσεχε εσείς μην κάνετε Eξόδιο ακολουθία και τελετή, κ.Εξυπνάκια! Ψηφοφόρος ηλιθιωδών Κούληδων ΔΕΝ υπήρξα, αλλά με κάτι σαΐνια σαν και σας, ποιός ξέρει… στο τέλος θα μας κάνετε να ψηφίζουμε Κούληδες κι εμάς! ΘΛIBEPON!

      2. Ηλιθιοι ειναι οσοι τρωνε τον σανο των μετρων που δολοφονουν περισσοτερους απο τις κορωνες και τις γριπες. Οταν εχεις καρδια σαν πετρα Πετρο , και επιχειρεις να βρισεις τοσους επιστημονες σε ολο τον κοσμο που εχουν αλλη αποψη για μασκες και το θεμα, μιμουμενος τους αχαρακτηριστους στις τηλεορασεις και τις θεσεις ευθυνης, που πουλανε σοβαροφανεια αλλα ειναι ρεντικολα αποδεδειγμενα χωρις επιχειρηματα σε ευθεια αντιπαραθεση, αυτο ειναι το αποτελεσμα..Πρωτοπορια στην παρακμη της ανθρωποτητας και την προδιαγραμενη πορεια της στην τραγωδια. Εμπιστευτηκαν τον ηλιθιο διαβολο για να τους παρει μαζι του στην αμετρητη σκοτοδινη, νομιζοντας οτι θα νικησουν. Κρυβομενοι σαν τους τυφλοποντικες για να μην προδωσουν το δηθεν μεγαλο μυστικο…Και μετα μιλανε για συνομωσιολογους, ποιοι οι μεγαλυτεροι φοβισμενοι ακολουθοι του τρισαθλιου κερατα, που με απειλη της ζωης τους για παρακοη, ακολουθουν τυφλα καθε εντολη…Επενδυστε στην δηθεν ατιμωρησια του Θεου κοροιδα, μεχρι την ωρα που θα ψαχνετε πετρες να κρυφτητε..

  15. Επαναπροσλαμβανει αυτούς τών οποίων έληξε η σύμβαση καί τέθηκαν σε καθεστως προσωρινής διαθεσιμότητας. Πού είναι τό πρόβλημα ;

  16. Ο Γκουφυ κάνει τη μία μ@λακια μετά την άλλη… 🤣🤣🤣

  17. Τον ψήφισαν με 70%.Μα πόσο ηλίθιος λαός είμαστε θεέ μου,

    1. Τι λες τώρα;;!!Τ Ε Λ Ε Ι Ο!! Όλα τα ζώα σαν εμένα κατάλαβαν επιτέλους;;;Να ένας λογικός

    2. Αβ πχ το 2000 έκοβαν οι Ευρωπαίοι το χαρτζιλκωμα αυτός ο λαός θα είχε εξαφανιστεί,

  18. Ε, να μην πιάσουν δουλειά και τα αλλοδαπα ;;;;

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  19. Κοιτάχτε ηληθιόφατσα…Σαν τον Άβερελ Ντάλτον..

  20. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΣΟΥΑΡΕ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

    1. Το μακελειό πάντα διαλέγει “σωστές” φωτό.
      Τον Κούλη δεν τον συναγωνίζεται με τπτ πάντως. Ο Ντορογιός απείλησε με μήνυση για
      αυτό μετονομάστηκε??

  21. αρχικλεφταρος τώρα βολεύει και τα δικά τους παιδιά γιατί πάτωσε το κόμμα!

    1. Σιγά ρε Αλεξ μην του λείπουν του παιδιού με τέτοια οικογένεια απο πίσω, αυτό νομίζεις είναι το θέμα.
      Τα κόμματα δεν πατώνουν οικονομικά απλούστατα διότι οι ίδιοι ράβουν οι ίδιοι κόβουν καταλαβε το! Εμείς πατωνουμε αλλά απο ότι φαίνεται δεν παίρνουμε χαμπάρι. Εδώ βγάλανε τον Τσίπρα ρε! Δηλαδή ένας τέτοιος λαός τι αξίζει να πάθει, και λίγα τρώμε στη μάπα.

      1. Το λάθος είναι ότι κάποιοι όπως εσύ πιστεύουν ότι τον Τσίπρα τον έβγαλε ο λαός.
        Μα δεν καταλαβαίνετε ότι οι ίδιοι που ελέγχουν τα πάντα τον έβγαλαν απλά να κυβερνήσει 4-5 χρόνια να ξεπλύνει τα δικά τους άπλυτα ώστε καθαροί να επανέλθουν στην εξουσία να τελειώσουν ότι άφησαν στη μέση το 2010.
        Ξυπνάτε και μη φοράτε μπλε παρωπίδες.Ο Κούλης και η παρέα του είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της χώρας.Ο Τσίπρας ένα δικό τους εργαλείο ήταν και είναι.

Comments are closed.