Ο Δήμαρχος- τηλεμαϊντανός απαντά στο ρεπορτάζ του “MAKELEIO.GR” και “καρφώνει” τον Ψινάκη : “Κάηκε το σπίτι μου για να σώσω συμπολίτες μου. Γνωστός εφοπλιστής διέθεσε τους γερανούς. Κλέφτης Ρομά που μαρτυρά, δεν έχει αξία”

Κοινοποίηση:
mpoyrnous-katathesi

Προς συντακτες του makeleio.gr.

1) Ο Δημος Ραφηνας Πικερμιου συλλεγει ολα τα αυτοκινητα σε φυλασσομενο χώρο σε συνεργασια με την αστυνομία και με την αρωγη γνωστού εφοπλιστή που διέθεσε γερανούς από επώνυμη εταιρεία.
2)Το περιστατικό και ο χώρος που αναφέρεστε ανηκει στον Δημο Μαραθωνα και οι επικλήσεις κάποιου Ρομά όταν πιάνεται να κλέβει δεν έχουν καμία αξία
3)Οσον αφορά το σχόλιο που παρουσιάζομαι ως προστάτης συγκεκριμένων οικιών σας ενημερώνω οτι δεν ειδοποίησα ούτε την οικογένειά μου και αφησα το σπιτι μου να καεί εν γνώσει μου ,στην.προσπαθεια μου προστατέυσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μου και να απεγκλωβισουμε πολιτες. Ακομα και εκτος οριων του δημου μου.
Με την πεποίθηση οτι η ανάρτηση σας οφείλεται σε κακή πληροφόρηση ,ελπίζω σε αποκατάσταση της αλήθειας.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΧ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. «ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΛΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ». ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: