Ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει με ανάρτηση-«φωτιά» για τους εμβολιασμούς των γιατρών

Κοινοποίηση:
πετρακος

Ο Γρηγόρης Πετράκος που κατηγορήθηκε για διασπορά fake news στα social media, αρνήθηκε τα δημοσιεύματα που που ήθελαν παρέμβαση εισαγγελέα για τα στοιχεία που παρουσίασε σε βίντεο στο Facebook.

O τραγουδιστής υποστήριξε ότι κάποια λεγόμενα του διαστρεβλώθηκαν και ότι ο ίδιος αναδημοσίευσε «επίσημα στοιχεία που έβρισκε σε επίσημους φορείς». Ο γνωστός τραγουδιστής που προκάλεσε αντιδράσεις για όσα παρουσίασε αναφορικά με την πανδημία, επέστρεψε με νέα ανάρτηση που θα προκαλέσει.

Ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε ένα έγγραφο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο ζητείται από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να ενημερώσουν για τα στοιχεία των γιατρών οι οποίοι θα αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο. Στη συνέχεια παραθέτει μια σειρά από δικά του ερωτήματα:

Η ανάρτησή του:

«Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείο εκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να εμβολιασθούν. Ποιοί ΓΙΑΤΡΟΙ θα αρνηθούν.

Μα οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα; Οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ζουν κάθε μέρα από κοντά τη “φρίκη του φονικού ιού”; Οι γιατροί δεν είναι που θα μας προτρέψουν να εμβολιασθουμε κι εμείς; Οχι;;

Θα έρθει λοιπόν το ΚΡΆΤΟΣ να εκβιάσει τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ να εμβολιασθούν ενώ οι ίδιοι αρνούνται; για να δώσουν το καλό παράδειγμα Με λίγα λόγια όχι μόνο εμείς οι απλοί άσχετοι αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί πρέπει να ακούνε τους “ειδικούς” ακόμα και με το ζόρι!

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι “ειδικοί” τελικα;;;
Γιατί εμείς νομίζαμε ότι είναι οι γιατροί…
Είναι οι ειδικοί των φαρμακευτικών;;; του διεφθαρμένου ΠΟΥ κ των κυβερνήσεων που είναι υπάλληλοι αυτών των φαρμακευτικών;

Σε αυτό το κακοποιημένο απομεινάρι “Δημοκρατίας” λοιπόν που ζούμε οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να υπογράψουν γραπτή “δήλωση φρονημάτων”.

Ντροπή!!!!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Ολοι αυτα τα ΖΩΑ που μιλανε για τον κοροναιο και τους θανατους απο αυτον να πανε Πρώτοι να εμβολιαστουν ΠΡΩΤΟΙ ομως.
    Αντε με τα πιθηκια

    1. Κι ολα αυτα τα ερπετα που μιλανε για γριππουλες και τσιπακια,να πανε να κολλησουν κορονοιο ή οτι αλλο ειναι,και μετα να μας πουν πως τα περνανε.

      1. και εγω περασα κορονοιο ΓΡΙΠΗ ειναι μεχρι εκει !! συμπτώματα κλασικά γρίπης

      2. ΚΛΕΙΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ.

  2. Γιατί το συγκεκριμένο υπάρχει μόνο στο Μακελειο και πουθενά αλλού;;;;;
    όλοι πληρωμένοι είναι και δεν το ανακοινώνουν;;;

    1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ” ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

  3. Όταν θεωρούν τους γιατρούς Θεούς και τα φάρμακα πανάκεια , γιατί έτσι τους έμαθαν, πως μπορούν ν’ αρνηθούν να τα πάρουν;;;
    Υπάρχει κάποιος άλλος επίσημος τρόπος θεραπείας;;;
    Αν μπείς σε νοσοκομείο και δε πάρεις τα φάρμακα που σου δίνουν, σε αναγκάζουν !!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ.(Το έχω δει να συμβαίνει)
    Υ.Γ. Ως φάρμακο ορίζεται μία χημική ουσία την οποία παίρνεις κάμποσες φορές και θεραπεύεσαι και όχι εφ’ όρου ζωής ενώ συνεχίζεις να νοσείς, έτσι ώστε να την παίρνεις εφ’ όρου ζωής για να κερδίζουν «κάποιοι» επ’ άπειρον, διατηρώντας σε ασθενή.

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟΟΟΟΟΟ.

  4. Ένας απλός τραγουδιστής ξεβράκωσε ολόκληρο το σύστημα μέσα σε 20 λεπτά, γιαυτό πέσαν όλοι απάνω του να τον φάνε χωρίς να παρουσιάσουν κανένα λογικό επιχείρημα. Ας πρόσεχαν οι καραγκιόζηδες λοιπόν, ποιος τους φταίει;

  5. Όποιος είναι αντίθετος είναι συνωμοσιολογος; Ο καθένας μπορεί να έχει μιλήσει με γιατρούς συγγενείς ή φίλους γιατρούς.. Ε και;; Δεν αναφέρθηκα σε DNA.. Έχουν βγει όμως και άλλοι επιστήμονες που λένε ότι τα εμβόλια θέλουν μέσο όρο 10 χρόνια! Κάθε χρόνο θα βγάζουν κάτι καινούριο..Οσοι θέλουν ανοιχτός ο δρόμος είναι αντισυνταγματικο να υποχρεωνεις τον κόσμο..

  6. Αρχίζουν να μου δίνουν πολύ στα νεύρα όλοι οι συνωμοσιολογοι..Θα μας τρελάνουν.. Εγώ που μίλησα με Βιολόγο μου είπε το dna δεν αλλάζει με το εμβόλιο… Εδώ πεθαίνει κόσμος.. Να μιλήσουν οι επιστήμονες.. Ρωτήστε.. Ενημερωθείτε..

    1. και εσυ πιστευεις τους επιστημονες ρε φιλε ? εγω μονο τους ‘επιστημονες’ του facebook πιστευω .

  7. Συγχαρητήρια στον κύριο Πετρακο!!! Πολλοί έπεσαν να τον φάνε αλλά όλα αυτά που είχε δείξει είναι από γιατρούς και στατιστικά δεν τα έβγαλε το μυαλό του για όποιον γνωρίζει και τα έχει δει.. Μακάρι να ήταν έτσι οι περισσότεροι Έλληνες! Όσο αφορά το εμβόλιο εννοείται πώς απειλούνται δεν θέλει μυαλό, μα επιτέλους ας ψάξουν αυτοί που κάθονται στον καναπέ τους και έχουν βολευτεί, ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας!!! Τόση άγνοια;;;;

  8. Τον εκβιασμο που τον βλεπει ο Πετρακος;Γραφει πουθενα οτι οσοι δεν εμβολιαστουν θα τιμωρηθουν,θα απολυθουν,θα ξεβρακωθουν ή θα παθουν κατι αλλο;Οχι.Υπαρχουν κι αλλοι λογοι για τους οποιους η διοικηση ενος νοσοκομειου θελει να ξερει ποιοι εμβολιαστηκαν και ποιοι οχι,πχ για να ξερουν αν γινει διασπορα του ιου που να ψαξουν.Παλι ντορο θελει να κανει μπας και του δωσουν να πει κανα τραγουδι γιατι τον εχει κοψει λορδα και τα λεφτα που φερνει η Παπαθωμα δεν φτανουν…

    1. γιατί μετά θα έρθει και άλλο χαρτί που θα λέει όποιοι δεν εμβολιαστήκατε σπίτια σας.Εκεί θα είναι ο εκβιασμός

  9. Η ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 1000 ΒΟΛΤ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 0 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ

  10. Ε σορρυ αλλά δεν στέκει αυτό που λες. Δηλαδή ένας χειρουργός που θα χρειαστεί να εγχειριστει, θα κάνει την εγχείρηση μόνος του στον εαυτό του επειδή είναι χειρουργός;το ίδιο ένας οδοντίατρος κ.α.

  11. Τι έχουν να δουν ακόμη τα ματάκια μας.
    Θα φτάσουμε να λέμε Τσίπρα και πάλι Τσίπρα με τούτους που μπλέξαμε.

  12. Τα λαμόγια που που τα έχουν αρπάξει από τις φαρμακευτικές και βγαίνουν μπροστά στα κανάλια όλη μέρα κοροιδεύοντας τον κόσμο να το κάνουν.
    Τι φταίνε τα γιατρουδάκια που βρίσκονται στο τελευταίο τροχό της αμάξης και παρακαλάνε να πάρουν τις υπερωρίες τους να μπουν σε τέτοιο κανάλι;;;;
    Απροστάτευτοι είμαστε σε θέματα υγείας σε θέματα αστυνόμευσης σε θέματα δικαιοσύνης τους έπιασε πρεμούρα να μας προστατεύσουν;;;; Μάλλον το εμβόλιο θέλουν να μας μπήξουν με το ζόρι και χρησιμοποιούν ακόμη και Χιτλερικές μεθόδους.

  13. Μου θυμίζει την περιβόητη δήλωση κοινωνικών φρονημάτων.
    Για να κάνουν και στους δικαστικούς κάτι τέτοιο να σπάσουμε πλάκα.

  14. Ολοι μαζι, οργανωθουμε και επιτελους συνεννοηθουμε μεταξυ μας να αντισταθουμε σε ολο αυτο, δεν θα τους περασει! Ολοι μαζι θα εχουμε αποτελεσμα, οχι ο καθενας ξεμπαρκος! Τι στο καλο το εχουμε το διαδικτυο, μονο για να κλαιγομαστε;

  15. Αυτό περίμενα μήνες τώρα.
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ????
    ΤΏΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ.
    ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟ@ΟΧΑΡΤΟ.
    ————————
    ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΟΠΟΊΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΎΝ,
    “ΑΠΛΆ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ”
    ΈΤΣΙ ΕΊΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΚΕΊ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    .

  16. αυτο κατι δειχνει !!! οτι ακομα και οι γιατροι δε το θελουνε ξερουν οτι ειναι επικινδυνο και μουφα ολη η ιστορια αλλιώς θα το κανανε ολοι

  17. Αν πάτε τώρα σε Δημόσιο Κέντρο Υγείας για να κάνετε οποιαδήποτε εξέταση θα σας δώσουν να υπογράψετε έγγραφο στο οποίο συμφωνείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ταυτόχρονα σας ζητούν να δηλώσετε αριθμό κινητού τηλεφώνου. Ετοιμαστείτε να σας καλέσουν, μόλις φέρουν τα εμβόλια.

  18. Αυτή η Κοινωνική Λειτουργός η “Σακλή Ελένη”… Θα κάνεις και ´συ μωρή ότι σου πούνε…

  19. ΚΟΙΝΟΤΥΠΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ; ΖΒΜΠΟΙΝΓΚ ΑΣ ΑΠΑΝΤΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,

    1. Η κοτα εκανε τ’αυγο ή το αυγο την κοτα;Φσσστ μποϊνγκ

    2. Quiz:ποιος ειναι πιο κουτος;εσυ κινεζικο σωβρακο ή ο εαυτος σου στον καθρεφτη;;;;;;;;;

      1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ; ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ.

  20. Οι γιατροί καιρός είναι να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Δε θα υποχρεώνουν μόνο αυτοί τους ασθενείς τους να παίρνουν φάρμακα δίχως να χρειάζεται για να κερδίσουν οι ίδιοι ούτε φακελάκια για να εγχειρήσουν φτωχούς δυστυχισμένους ανθρώπους.

    1. Κανενας δεν σε υποχρεωνει να παρεις φαρμακα.Οταν παθαινεις κατι και πας σε γιατρο,για να σου δωσει φαρμακα πας,οχι για να σε ξεματιασει.Αμα νομιζεις οτι ο γιατρος σε φορτωνει φαρμακα χωρις να τα χρειαζεσαι μην τα παιρνεις.Αλλα οι περισσοτεροι Ελληνες,αν πανε σε γιατρο που δεν τους δωσει φαρμακα,τον θεωρουν ασχετο.Ασε που πριν πανε σε γιατρο εχουν ηδη παρει ενα καρο φαρμακα που τους προτεινε ο φαρμακοποιος,ο γειτονας,ο κουμπαρος,ενας ταξιτζης κλπ.Και τα φακελλακια μονοι σας παρακαλατε να τα δωσετε,για να εξυπηρετηθειτε πρωτοι,οταν υπαρχουν αλλοι 100 στην αναμονη,και γιατι θελετε να σας δει/χειρουργησει ο εκαστοτε κος καθηγητης.Δεν σας κανουν οι επιμελητες.Και μετα πατε και σκατε και πολυ περισσοτερα σε κατι ψευτογιατρους που σας προτεινει ο παπας της ενοριας,σαν εκεινον στο Κορωπι,για να γινετε καλα με φραπελια και κηραλοιφη!

Comments are closed.