Ο Βελόπουλος ξεφτιλίζει στην Βουλή τον άσχετο και ανίκανο πρόεδρο του ΕΣΡ – Ρόμπα ο αργόμισθος (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην επιτροπή θεσμών ξεφτίλισε τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρουμάνο, χαρακτηρίζοντάς τον άσχετο και ανίκανο.

“Χαρακτηριστικό παράδειγμα αναξιοκρατίας η παρουσία του κ. Κουτρουμάνο στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με το αντικείμενο. Στο χωράφι θα βάλεις έναν γεωπόνο, στο ΕΣΡ τι δουλειά έχει ο κ. Κουτρουμάνος” είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε: “Ο άνθρωπος δεν ξέρει καν τι σημαίνει μοντάζ. Πως αποφασίζει για το ποια εκπομπή θα παίξει και ποια όχι”.

Να επισημάνουμε ότι ο Αθανάσιος Κουτρομάνος, δεν έχει σχέση με το αντικείμενο, καθώς πρόκειται για δικαστικό. Μάλιστα, κατέχει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Να καταργηθούν οι αρχές και να μην πειράξουν το διαδίκτυο. Ας κουρεύονται τα κανάλια.

  2. Αν εσύ είσαι Χρυσή Αυγή εγω ειμαι αστροναύτης.Αυτά που λέγαμε εμείς οι εθνικιστές απο το 2009 ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑς φιλελε διεθνιστικής νδουλας!!

  3. Ενώ ο βιβλιοπώλης στο υπουργείο του είναι σχετικός. Το ίδιο κ ο Πλεύρης στο υγείας… από όπου κ να το πιάσεις Βελόπουλε βρωμάει.

  4. NΕΟ-“ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ” ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!!!

  5. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΣΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ???

  6. Βελόπουλος: Δεν είναι προδότες όσοι ψηφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών

  7. Παϊτέρης κατά Βελόπουλου: Το «Εντερικόν» μου έκαψε τα έντερα!

  8. Είπε και για τη δολοφονία καραιβάζ και για την δικιά σου επίθεση Σ.Χίο.Ο μόνος που έχει μιλήσει για σενα μεσα στη βουλή.
    Μπράβο του. Αν και είμαι Χρυση Αυγή,όχι Κασιδιάρης,τω΄ρα θα τον ψηφίσω

    1. Αν εσύ είσαι Χρυσή Αυγή εγω ειμαι αστροναύτης.Αυτά που λέγαμε εμείς οι εθνικιστές απο το 2009 ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑς φιλελε διεθνιστικής νδουλας!!

Comments are closed.