Ο Α.Σκέρτσος «απειλεί» τον Μ.Χρυσοχοΐδη με απομάκρυνση εν όψει ανασχηματισμού: «Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή»

Κοινοποίηση:
skertsos_1

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτόξευσε σε ραδιοφωνική εκπομπή «βέλη» προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εν όψει μάλιστα του φημολογούμενου επερχόμενου ανασχηματισμού.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για κατά πόσο πληρείται η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για ενίσχυση της τάξης και της ασφάλειας, είπε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο κ.Χρυσοχοΐδη δεν τα πάει καλά στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

«Πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και της παραβατικότητας που αφορά την καθημερινότητα του πολίτη. Στο δεύτερο πεδίο, η κυβέρνηση τα πάει καλά. Πρέπει ταυτόχρονα να ενταθούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος».

Όταν μετά ρωτήθηκε για το κατά πόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, τόνισε πως «όλοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να τοποθετηθούν κάπου αλλού», καθώς και πως κανείς δεν έχει «λευκή επιταγή», «όλοι πρέπει να αξιολογούμαστε διαρκώς για την αποτελεσματικότητά μας», είπε με νόημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καιρός να φεύγει ο παντελώς ανίκανος Χρυσοχοΐδης.

  2. Ξέσπασε πόλεμος. Πισωγλέντηδες vs Πολιτικοί! Πουθενίδηδες Κουλοσύμβουλοι vs Βαθύ κράτος !!!

Comments are closed.