Ο Αλ Πατσίνο μίλησε για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του: «Είναι πραγματικά ξεχωριστό γιατί έρχεται αυτή τη στιγμή»

Κοινοποίηση:
AL

Ηείδηση πως ο 83χρονος Αλ Πατσίνο περιμένει το τέταρτο παιδί του με τη σύντροφό του, Noor Alfallah, ξάφνιασε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μετά από διάφορα που είχαν ακουστεί, ο ίδιος έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του και εξέφρασε τη χαρά του που γίνεται ξανά πατέρας, τόσο αργά στη ζωή του.

Ο εμβληματικός σταρ του κινηματογράφου μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του. Σε μια βόλτα του στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, απέκλεισε κάθε φήμη για «δράμα και αναστάτωση» γύρω από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά από δύο γυναίκες, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο αυτή η εγκυμοσύνη, επειδή ήρθε τόσο αργά στη ζωή του. «Είναι πολύ ιδιαίτερο», είπε όταν ρωτήθηκε από έναν φωτογράφο αν είναι «ενθουσιασμένος» που θα υποδεχτεί άλλο ένα μωρό. «Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό γιατί έρχεται αυτή τη στιγμή». Ο σταρ πρόσθεσε στην DailyMail.com, ότι δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού.

Η χαρούμενη απάντηση του Al στα νέα του μωρού του με την Alfallah, έρχεται εν μέσω φημών σχετικά με τις συνθήκες της εγκυμοσύνης. Οι δηλώσεις του διαψεύδουν τις αναφορές πως δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος, όταν η Noor του ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η είδηση για την εγκυμοσύνη της Noor, πολλές φήμες κυκλοφόρησαν υποδηλώνοντας ότι ο Πατσίνο απαίτησε να γίνει τεστ DNA και ότι είχε «εξαπατηθεί» από τη σύντροφό του.

Ωστόσο, το περιβάλλον του Al χαρακτήρισε αυτές τις φήμες «ανακριβείς», επιμένοντας ότι ο 83χρονος «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» για τα νέα – κάτι που επιβεβαίωσε τώρα και ο ίδιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άσε μας ρε μαλάκα. Και ήσουν ο πιο συμπαθής ηθοποιός του Χόλυγουντ από τη γενιά σου. Παιδί σ’ αυτή την ηλικία; Πού θα το αφήσεις πεθαίνοντας χωρίς πατέρα; Νομίζεις ότι θα το εξασφαλίσουν τα λεφτά σου;

Comments are closed.