«Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ’ ΧΩΝΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ κ’ ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΤΙ». Παίζανε την «καβάλα» στον οντά του Μητροπολίτη Παντελεήμονα που λήστεψε 70 εκατ. από τη θαυματουργή μονή του Οσίου Ευφραίμ και μετά πήδαγε κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού! Οι αναγνώστες μας, ζητούν να συνεχιστούν οι βορβορώδεις αποκαλύψεις για τις πολιτικές και ερωτικές ακολασίες του γυρολόγου βουλευτή της Ν.Δ, Β. Οικονόμου ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Bρωμόσογα και βρωμο-οικογένειες, από μας μην περιμένετε κανέναν ΟΙΚΤΟ

Κοινοποίηση:
exofillo30-4

teaser30-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Μαζί με το αντισυστημικό και πετυχημένο κυκλοφοριακά MAK TV

opisthofyllo29-4

Στο ΦΥΛΛΟ του Σαββατοκύριακου της 30-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. το όνειρο κάθε “συντρόφου” βουλευτη να διοριζει τον γιο του στην ευρωβουλη..

  2. Χαχαχαχαααααχαχαχα………….Μπορδελλισταν!!!!!!!!!!!

  3. χαχαχαχαχαχα!!! Μανουαλι εχει γινει ο πατος του..

  4. Και πού να δείτε τι γίνεται με κάτι καλόγριες μέσα σε κάτι μοναστήρια που ανοίγουν με τις παλάμες τα κωλομέρια και γίνεται της κακομοίρας το κάγκελο κανονικά πρέπει να πάμε να γίνουμε μοναχοί και να χοροπηδάνε αυτές οι καλόγριες και αστέρια παρακαλώ κιόλας ηλικίας 27 και 28 ετών να χοροπηδάνε πάνω στον π***** μας και να καμαρώνουμε αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα ένα μπουρδέλο και μισό ένα κωλοχανείο πού ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που γεννηθήκαμε σε αυτό το μπουρδέλο.

  5. ΔΕΙΤΕ..ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ-“ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ” ΤΟΥ Σ.ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ,”ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”!!! ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ,”ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ”,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ “ΔΥΣΗ”!!!

  6. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ-“ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ” ΤΟΥ Σ.ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ,”ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”!!! ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ,”ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ”,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ “ΔΥΣΗ”!!!

  7. αν ηταν ψεμματα , θα γινονταν αγωγες..Ο Χιος τους κρατα με στοιχεια

  8. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στο ΣΑΤΑΝΑ
    (Για όσους δε το κατάλαβαν)
    Αυτοί μας κυβερνούν και ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ).

  9. Κυβέρνηση ανωμαλίας, από ανώμαλους ανθρώπους, και για τους ανώμαλους ανθρώπους. Σύνδρομο Λιγνάδη.

  10. ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΡΙΚΟΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ* ΜΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

  11. Ο τίτλος του μακελειού είναι αλήθεια .Έτσι είναι τα πράγματα.

  12. Κυβερνούν την χώρα πουστηδες ανώμαλοι παιδεραστές κλέφτες απατεώνες ουρολαγνοι κοπρολαγνοι Μασόνοι Εβραίοι και Ανθέλληνες.
    Γκρεμιστε την πουτανα την βουλή με τους 300 μέσα.

  13. Aξιοκρατία μόνο: Έτσι διόρισε όλη την οικογένεια του ο Κούλης. Εσείς κάντε κάνα έρανο για να πληρώσετε την ΔΕΗ μ@λ@κες.

  14. Προσοχή μη σκίσετε κανένα καλσόν.
    Εσείς με το α 15 ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ

  15. O Mητροπολιτης Αττικής ήταν κ@λ@μπαρας έχει πάρει πολλά παπαδοπαιδια που έγιναν μητροπολίτες αρχιμανδρίτες ηγούμενοι Δεν τολμούσε κανένας να του μιλήσει γιατί θα τα έβγαζε στη φορά Γι αυτό αποφασίστηκε να τον βγάλουν από τη μέση Είχε και με πολιτικούς πάρε δώσε και ο γιος του εφιάλτη αποστάτη Κουλης στη παρέα του ήταν Ποιος ξέρει τι γίνονταν και τι όργια γίνονται και σήμερα και ο κόσμος δεν τους έριξε στο πάσα λιμάνι του σαπιοκοιλια τη περιοχή να τους φάνε οι γάβροι

  16. α ρε μακελειό νά ‘σαι καλά, μας ανεβάζεις. Χτύπα τους γερά. Και δίνουν συστάσεις αυτοί – αυτές
    στον κοσμάκη που περνάει τα δεινά.

Comments are closed.