Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ: ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΔΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    dolofonia-750x391

    Άγρια δολοφονία εις βάρος ενός 45χρονου άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Θήβας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε τον 45χρονο άνδρα και άρχισε να τον πυροβολεί έξω από το σπίτι του. Ο δράστης έριξε τουλάχιστον επτά σφαίρες, γαζώνοντας τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου.

    Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκτελεστή, ενώ από το περιβάλλον του θύματος αναζητούνται πληροφορίες για να γίνουν γνωστά τα κίνητρα της εκτέλεσης.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Βάλε τι ποινές έχουν οι ναρκεμποροι (φουστανάκια των ναρκομπατσων) και λοιπά αποβράσματα εγκληματίες στην μπανανία Ελλάς

    2. αυτο δε μπορουσαν να το κανουν στους 300 της βουλης ????

    3. Δεν υπολογιζουν τιποτα, η ανθρωπινη ζωη πλεον για καποιους δεν εχει καμμια αξια μπροστα στο χρημα!!!!!! Σκοτωνουν αδιακοπα ολες τις ωρες και δεν φοβουνται τιποτα!!!!!!! Και ο Κος υπουργος της δικαιοσυνης καθεται και σκεφτεται αν τα 16 χρονια που ειναι τωρα τα Ισοβια, τα κανει 20 !!!!!!!! Φτου σας ξευτιλισμενοι, ανεκδιηγητοι, ξςμωραμενοι, που νοιαζεστε μην κακοπεσουν οι εγκληματιες, ενω θα επρεπε για τετοια ειδεχθη εγκληματα, να ισχυει η ποινη του θανατου!!!!!!!!! Χρειαζεται ενα ωραιο πρωτοσελιδο απο το Μακελειο, οσον αφορα τις ποινες χαδια της Μπανανιας, οπως αυτο που αφορουσε την Μυρτω!!!!!!!!

    4. Πόσες τέτοιες εκτελέσεις έχουν συμβεί από τη μέρα που κυβερνάει η ΝΔ;;;; Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω…

    Comments are closed.