Ο Έλον Μασκ εξηγεί γιατί το Twitter έπρεπε να μετονομαστεί σε «Χ» – Τι ετοιμάζει

Κοινοποίηση:
1-538

Ο Έλον Μασκ εξήγησε τη Δευτέρα την απόφασή του να μετονομάσει το Twitter σε «Χ» και να αφαιρέσει την πλατφόρμα από το εμβληματικό λογότυπο του μπλε πτηνού.

Ο Μασκ είπε ότι ο λόγος που απέκτησε το Twitter ήταν για να διασφαλίσει την ελευθερία του λόγου καθώς και να λειτουργήσει ως επιταχυντής για το X – την εφαρμογή για τα πάντα.
«Δεν πρόκειται απλώς για μια εταιρεία που μετονομάζεται, αλλά κάνει το ίδιο πράγμα», έγραψε ο Μασκ, προσθέτοντας ότι το Twitter είχε εξυπηρετήσει τον σκοπό του και ότι είχε εξελιχθεί πέρα από το όνομά του.

«Το όνομα Twitter είχε νόημα όταν ήταν μηνύματα 140 χαρακτήρων που πήγαιναν πέρα δώθε –όπως τα πουλιά – αλλά τώρα μπορείτε να δημοσιεύσετε σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων πολλών ωρών βίντεο», έγραψε ο Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος υπαινίχθηκε επίσης τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής της πλατφόρμας σε οικονομική εφαρμογή.
“Στους επόμενους μήνες, θα προσθέσουμε ολοκληρωμένες επικοινωνίες και τη δυνατότητα να διευθύνετε ολόκληρο τον οικονομικό σας κόσμο. Το όνομα Twitter δεν έχει νόημα σε αυτό το πλαίσιο, επομένως πρέπει να αποχαιρετήσουμε το πουλί”, τόνισε ο Μασκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: