Ο Έλληνας Νοστράδαμος προβλέπει τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο το 2019!

Κοινοποίηση:
baalll

Όσα θα συμβούν σε 12 μήνες τα μαθαίνετε σε 3 λεπτά. Ο πιο έγκυρος Καζαμίας του 2019 είναι εδώ και αποκαλύπτει τα πάντα. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Ξέρω φίλοι μου ότι τις τελευταίες 2 ημέρες ήσασταν πάνω από τον υπολογιστή και είχατε λιώσει το F5 μέχρι να το δείτε στην οθόνη σας. Το περιμένατε όπως ο Γαβαθιώτης τα νέα χρωμοσαμπουάν του Τέλη Κίκερη και ο Σάββας το 50%-50% και την επιστροφή των Κυριακών των επενδύσεων. Η αναμονή έλαβε τέλος. Δεύτε, λάβετε τον Καζαμία του 2019. Πιο έγκυρος και απ’ τις προβλέψεις του Έλληνα Νοστράδαμου, πιο αποκαλυπτικός και από πρωτοσέλιδο του «Μακελειού».
Γενάρης: Μετά τις 3 πρώτες εμφανίσεις του Σολδάνο ο Μαρτίνς στέλνει γραπτό μήνυμα στον Αλέκο Τάτση «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;» για να τον ρωτήσει αν έχει ακόμα δελτίο στον Ολυμπιακό. Την δεύτερη Δευτέρα του μήνα στις 14:58 ανακοινώνονται δυο νέες υποψηφιότητες για τον Δήμο Πειραιά. 15:01 ακυρώνονται. Ο Παϊρότζ φτάνει με ταξί έξω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού συνοδευόμενος από έναν πρίγκιπα και ένα λυχνάρι. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου το τρίβει, κάνει μια ευχή και ξαφνικά εμφανίζονται ο Αλαντίν και ένα μύριο. Απολύεται ξανά ο Τάσος Νικολογιάννης για να πάει καλά το 2019.

Φλεβάρης: Μετά από οκτώ αναβολές λόγω κωλύματος όλων των μπράβων της χώρας να σφυρίξουν το Ξάνθη-Ολυμπιακός, επιτέλους ορίζεται να διεξαχθεί μ. 38 διαιτητές δηλώνουν κόλλημα, 17 αυτοεξορίζονται στο Πακιστάν και άλλοι 10 μεταναστεύουν στον Πλούτωνα για να γλυτώσουν τον ορισμό. Ο Ολυμπιακός προσφέρεται να λύσει το πρόβλημα προτείνοντας Κώστα-Τσέλσι για ρέφερι και Γαβαθιώτη-Νικολακό πλαϊνούς, αν δεν περάσει η εισήγηση Γκιρτζίκη για Σπάθα. Τελικά ο Περέιρα καταλήγει στη λύση του Τζον Ράμπο επειδή πληροί όλες τις προδιαγραφές (δεν έχει φούρνο, οικογένεια, ούτε στον ήλιο μοίρα) με βοηθούς Ζαν Κλοντ Βαντάμ-Βιν Ντίζελ και τέταρτο τον Τζέισον Στέιθαμ. «Εμείς ζητάμε μόνο σε περίπτωση που δεν μας δοθούν δυο πέναλτι, να μην λυγίσουν με την πρώτη γροθιά όπως ο λιγόψυχος Τζήλος» τονίζουν κύκλοι του λιμανιού.
Μάρτης: Ο Αλαφούζος καλεί τον Τσίπρα να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, χωρητικότητας 80.000 θεατών με free wi-fi σε όλες τις θύρες και κωδικό πρόσβασης «Πιεμπονγκσάντ». Ο πρωθυπουργός δηλώνει εντυπωσιασμένος και σίγουρος ότι μέχρι το 2080 που θα δοθεί στο κοινό, θα απαντήσει στο sms του Αλαφούζου ο Ταϊλανδός Κροίσος για να προχωρήσει και η μεταγραφή του Σικαμπάλα, που τον κρατάει με νύχια και με δόντια ο Τσάκας.

Απρίλης: Εξιχνιάζεται η υπόθεση Τζήλου. Οι δράστες δεν είχαν τελικά καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν αντιεξουσιαστές, μέλη της νεοσυσταθείσας οργάνωσης «Φυστίκωνα». Σύμφωνα με τον αρχηγό της οργάνωσης ο Τζήλος παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις αρνήθηκε να φτιάξει φούρνο για να λύσουν τις διαφορές τους ειρηνικά και πολιτισμένα με μια ανατιναξούλα και έτσι ο ξυλοδαρμός ήταν μονόδρομος.

Μάιος: Ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα και κάνει το γύρο του θριάμβου χωρίς τον Λουτσέσκου ο οποίος δηλώνει στον Γιώργο Μίνο: «Για μένα είναι ακόμα Απρίλης. Έχουμε άλλους τρεις τελικούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Πίσω από το πούλμαν του ΠΑΟΚ ακολουθεί με ένα LADA με πειραγμένη εξάτμιση και μια ντουντούκα ο Σάββας ο οποίος μετράει ακόμα πέναλτι που δεν δόθηκαν σε καταδύσεις υψηλής δυσκολίας του Φορτούνη και φωνάζει «Περέιρα με ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος (με echo για να ακούγεται «Κυριάκος Κυριάκος» και να στείλει το μήνυμά του).

Ιούνιος: Ο Ολυμπιακός δέχεται στα παιχνίδια του τη χρήση του Γ.Α.Ρ. (Γκιρτζίκης, Αλέφαντος, Ριχάρδος -επειδή είναι χρυσά παιδιά αυτοί οι διαιτητές) με σκηνοθέτη τον Τάσο Μπιρσίμ (όπως εμφάνιζε οπαδούς στις ομιλίες του Ανδρέα, έτσι θα εμφανίζει αμυντικούς να καλύπτουν τον επιθετικό αν είναι πάνω από 3 μέτρα οφσάιντ). Σε αντάλλαγμα ζητάει την αποπομπή του Τεό, την αποκαθήλωση του Σωκράτη και την επιστροφή των κλεμμένων πρωταθλημάτων που προήλθαν απ’ τα πέναλτι του Θωμά. Και μια μόνιμη βαφή μαλλιών περλέ σαντρέ για τον Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ιούλιος: Ο Αλέξης Κούγιας βγάζει ανακοίνωση κατά μερίδας οπαδών σε χαμηλούς σχετικά τόνους «Όσο νυχτώνει η @#$ μεγαλώνει. Αν θέλεις φύγε, αν θέλεις κέρδα, είναι βαριά του προέδρου η μαλ@πέρδα». Αμέσως μετά δέχεται εξώδικο και αγωγή από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπιση των θιγόμενων οπαδών και καλεί τον εαυτό του σε παραίτηση. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ πράγματι υποβάλει την παραίτηση του, αλλά ο Αλέξης Κούγιας δεν την κάνει δεκτή και τον καταγγέλλει για αθέτηση συμφωνίας, ζητώντας του 3 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, ένα ζευγάρι παπούτσια με αερόσολες για να μην έχει κραδασμούς το πόδι όταν παίρνει το ριμπάουντ απ’ τον Ζεβροσένκο και να αναλάβει την υπεράσπιση του στο δικαστήριο όπου ο Αλέξης Κούγιας θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης και κατηγορίας.

Αύγουστος: Μετά από τρίμηνη αναβολή ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό γίνεται τελικά σε ουδέτερη ζώνη (Λα Μπομπονέρα) παρουσία μαθητών (που έχουν κλείσει over 17,5 χρόνια στην τρίτη δημοτικού) και φοιτητών του Χάρβαρντ. Σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου (κράτησε 40 μέρες όπως όλες οι γιορτές) νικητής αναδεικνύεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε το ματς στα χαρτιά μετά τη διακοπή του λόγω ρίψης φλάντζας πούλμαν στον Μαρτίνς. Οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ έκριναν ότι ήταν απ’ το πούλμαν της ΑΕΚ γιατί είχαν 2 χρόνια να αλλαχτούν τα τακάκια και οι δισκόπλακες καθώς τελευταία στιγμή είχε τσακίσει η αγορά του πούλμαν της Ντόρτμουντ γιατί η Ένωσν το ζήτησε με πληγωμένα λάστιχα για 4 χρόνια.

Σεπτέμβρης-Οκτώβρης-Νοέμβρης: Οι διαιτητές κατεβαίνουν σε απεργία διαρκείας μετά την άρνησή τους να ενταχθούν στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας για να έχουν εκρηκτική απόδοση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ διοργανώνουν το «Survivor – Refereeedition», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι διαιτητές καλούνται να επιβιώσουν αντιμετωπίζοντας 3 πεινασμένους κροκόδειλους, 2 διμοιρίες άσβερκων Τζεντάι και τον Μεϊγουέδερ. Ο τελευταίος των διαιτητών που θα βγει ζωντανός θα κερδίσει τη χρυσή σφυρίχτρα της Superleague, έναν τελευταίο ασπασμό στο κούτελο και ένα ταξίδι στο άγνωστο χωρίς επιστροφή προσφορά του γραφείου τελετών Μπούκουρας.

Δεκέμβρης: Ο Παϊρότζ κάνει το μεγάλο comeback. Μετά το αγωνιώδες μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στο «Σε είδα» της Athensvoice: «Σε είδα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ήσουν ψηλός, Ταϊλανδός και έπαιξες τα… Ρέστα σου. Πού είναι το εκατομμύριό σου;» εμφανίζεται και κλείνει στόματα. Βάζει 3 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ξεκινάει με 3 paysafe των 100 και μια Paypal των 150 μέχρι να αυγατίσουν οι λογαριασμοί του) και πείθονται έτσι και οι τελευταίοι άπιστοι για το δίκαιο της απόλυσης Νικολογιάννη.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: