Ο Άρης Σοϊλέδης θυμήθηκε το ακραίο ραντεβού του με γνωστή κυρία: «Είχαμε πάει για φαγητό και έπιανε τα μακαρόνια με τα χέρια, κάτι είχε πάρει…»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα ραντεβού που… δεν πήγε και πολύ καλά θυμήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, Άρης Σοϊλέδης, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Κάθε ραντεβού με μία γυναίκα ή έναν άντρα εμπεριέχει μία δόση ρίσκου, αφού τα πράγματα μπορεί και να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μία τέτοια ιστορία διηγήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Alpha, η οποία ίσως και να αξίζει το βραβείο της πιο άβολης συνύπαρξης δύο ατόμων.

Όπως εξιστόρησε ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Ολυμπιακού στην εκπομπή «Happy Day», ο ίδιος βγήκε ραντεβού με μία αρκετά γνωστή γυναίκα, η οποία την ώρα του δείπνου έπιανε τα μακαρόνια και τα… κοιτούσε

«Είναι γνωστή κυρία και δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δεν μπορώ να ξέρω τι. Είχαμε πάει για φαγητό, έπιανε τα μακαρόνια μέσα από το πιάτο, τα σήκωνε, τα κοιτούσε και τα ξανάφηνε στο πιάτο. Είχε γίνει χάλια. Είπα “κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό”. Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές.

Φώναζε “βοήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που ήρθε εδώ μαζί μου;”, τη ρώτησα αν είναι καλά κι έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία, γιατί είμαι άγνωστος κι ήρθα δίπλα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος υποστήριξε αργότερα πως: «Μου έστειλε μετά από ένα 3μηνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν απάντησα, δεν υπήρχε και λόγος».

Τέλος, για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, αποκάλυψε: «Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: