Ούτε τα προσχήματα! Στα καμμένα για να ετοιμάσει την… επένδυση (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021. Στιγμιότυπο από το χωριό Γούβες.

Η Εταιρεία ΤΕΡΝΑ είναι από αυτές που έχουν υπογράψει συμφωνία με την κυβέρνηση για τις ανεμογεννήτριες

Όπως βλέπετε, η εταιρεία δεν κρατά ούτε τα προσχήματα, αφού έστειλε ήδη μηχανήματα για να καθαρίσουν τον χώρο από τα καμμένα και ότι έχει απομείνει από δάσος, την ώρα μάλιστα που η φωτιά στην Εύβοια ακόμα καίει.

Η φωτογραφία είναι απο τις Καματριάδες, όπου οι φλόγες πέρασαν πριν από λίγες ώρες και ακόμα πριν κοπάσει η θλίψη των ανθρώπων, η ΤΕΡΝΑ έσπευσε να προστατεύσει την… επένδυσή της.

Image457

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. εδω ελικόπτερα αφησαν χωριο να καει και πετούσαν πανω απο τις εγκαταστασεις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

  2. 10 ΤΡΙΣ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑ…. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑ…. ΞΕΡΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΝΩΝ…. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ #ΚΑΨΙΜΟ ΠΟΛΕΩΝ#…..ΣΦΑΓΕΣ…Η ΕΤΕΡΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΣΩ ΟΛΕΤΗΡΩΝ….

  3. Ρε κάποιος Εισαγγελέας να ακυρώσει όλες αυτές τις άδειες δεν υπάρχει.

  4. ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ…. ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ KISSINGER ΜΕ ΤΗΝ #ΨΗΦΟ€ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ… Η ΕΛΙΤ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ…. Η ΜΑΦΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥΣ….ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ…..ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…. Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑ….ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ

  5. Oλοι στην Ευβοια με τις καραμπινες να κανουμε τα μηχανηματα της τερνα κοσκινο.

    1. Οταν βγούν οι καραμπίνες δεν θα το ξέρει κανείς..

  6. ΚΑΨΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ειναι προσιτη ωστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ανεμογεννητριες στην Ευβοια. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ δεν θα ειναι μονο οι εργοδοτες της Τερνα αλλα και οσοι θα δουλεψουν για αυτες τις εγκαταστασεις. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  7. Καποιος εισαγγελεας θα χτισει εξοχικο με τα αποκαιδια των πολιτων και του δασους…

  8. ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ!! Τι αίσχη είναι αυτά, θα αφήσει ο κόσμος να συμβούν;;;
    Μάγκες πάτε κει πέρα μεγάλες ομάδες και κάντε τους τα μηχανήματα λαμπόγυαλο!!

Comments are closed.