“ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΞΕΦΤΙΛΑ , ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ Κ@ΡΙ@ΛΗ!” ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    megara-apodokimasies-giwrgos-tsipras-metanastes-31-05-2020

    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων κάτοικοι της Νέας Περάμου παρευρίσκονταν έξω από το δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι κατά της δημιουργίας δομής υποδοχής μεταναστών – προσφύγων στη Νέα Πέραμο.

    Ο Γιώργος Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του αποδοκιμάστηκε από παρευρισκόμενους εκτός του δημαρχείου, τη στιγμή που έκανε λόγο για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών, αλλά με σχέδιο και έπειτα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, όπως διευκρίνισε.

    Στη συνέχεια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, όταν ο βουλευτής βγήκε εκτός της αίθουσας, μερίδα κόσμου τον προπηλάκισε έντονα και ο ίδιος αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει υπό αστυνομική συνοδεία.

    Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος, ο δήμαρχος αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι (Μπερδελής, Πολυχρόνης κ.ά) καταδίκασαν το περιστατικό.

    Ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε:

    «Ως βουλευτής συμμετείχα κατόπιν πρόσκλησης, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα την ξαφνική απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στη Νέα Πέραμο, χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση και διαβούλευση με το Δήμο, κι ενώ μόλις στις 13 Μαΐου το Υπουργείο διαβεβαίωνε το Δήμο πως δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

    Ήμουν ο μόνος βουλευτής της περιοχής που συμμετείχα στη συνεδρίαση ενώ και οι τρεις βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης απουσίαζαν χαρακτηριστικά. Στην τοποθέτησή μου, η οποία μεταδίδονταν ζωντανά σε συγκεντρωμένο πλήθος, υποστήριξα την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών προς στην ενδοχώρα, αλλά με τρόπο αναλογικό και δίκαιο, και μόνον μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

    Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής. Το επιβεβαιώνουν η χθεσινή δειλία των βουλευτών της να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και η στημένη επίθεση σε βουλευτή της αντιπολίτευσης.

    Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε την ακροδεξιά επίθεση. Οφείλει να την καταδικάσει και η κυβέρνηση και να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφαση Μηταράκη για δημιουργία δομής φιλοξενίας χωρίς καμιά προηγούμενη διαβούλευση με το Δήμο Μεγάρων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Οι πολιτικοι απατεωνες Ανθελληνες, που γεμισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες, χωρις να ρωτησουν τον Ελληνικο Λαο αν δεχεται τους εποικους εισβολεις, εχουν ακομα το θρασος, παρα την ηττα τους στις εκλογες, να χσρακτηριζουν καθε Ελληνα πολιτη που διαμαρτυρεται σαν ακροδεξιο, φασιστα και ρατσιστη και ψηφισαν οι αθλιοι και τον αντιρατσιστικο νομο, για να φοβαται ο κοσμος να αντιδρασει σ’ αυτα που του ετοιμαζαν!!!!!!!! Δεν βαρεθηκατε ρε να πιπιλιζετε ακομα αυτη την καραμελα του ακροδεξιου για οποιον αντιδρα επειδη του πηγατε διπλα στο σπιτι του την σαρα και την μαρα και το κακο συναπαντημα;;;;;;; Δεν πειθετε πλεον κανενα και θα το δριτε στις επομενες εκλογες!!!!!! Το ιδιο και η ΝΔ που αντι να τους απελασει παιζει το ιδιο βιολι με την Τσιπροπαρεα στο θεμα των λαθρο!!!!!!

    2. Ολοι πρεπει της πιθανες επερχομενες εκλογες να στηριξουμαι πατριωτικα κομματα οπως τον ηλια η τον γιαννη λαγο με τον συνδεσμο ελασυν και να αφησουνε τις βολεψεις και τις συμπαθειες μας

    3. Ποσοστά Κυβέρνησης στον Κασιδιάρη! Επειδή έχει κότσια και το θέλει, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Αν η προπαγάνδα των προδοτών που μας καταδυναστεύουν και γενοκτονούν ,έχει ακόμη πέραση , τελειώνουμε ως Εθνος. ….

    4. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!! ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΟΥΧΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ

    5. Κρίμα που τον άφησαν ζωντανό. Οι προδοτες μόνο από σύρμα πρέπει να αιωρούνται.

    6. ρε δε μπας στο διαολο ολους ακροδεξιους τους βλεπετε κουβαλατε στις γειτονιες τους βρωμυλους και μιλατε και απο πανω γιατι δεν τους μοιραζοσαστε ολοι εσεις οι αλληλεγγυοι στα σπιτια σας και βλαμενε διπλα σε στρατοπεδα τους πατε ειστε ξεφτυλες θα ερθει η ωρα σας προδοτικα υποκειμενα

    7. Ότι γράφουμε μένει ανεξίτηλο μαζί με τη
      γραφή!Η γραφή είναι ένα είδος “μαγείας”.
      Η λέξη διαφέρει από τη γραφή ως προς τη
      ταχύτητα!
      Η γραφή είναι μια “επιβραδυνομενη” λέξη
      και το αντίθετο!
      Με τη γραφή μεγαλώνει ο εγκέφαλος ενώ
      με την πληκτρολόγηση μένει στάσιμος.
      Και ότι δεν κινείται ατροφει!
      Η ψηφιοποίηση θα καταργήσει τη γραφή
      στο μεγαλύτερο αν όχι όλο μέρος της
      οπότε καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στους
      ήδη καχεκτικούς γήινους εγκεφάλους μας
      Για αυτό ας προσέχουμε τι γράφουμε
      και να μην “προτρεχαιτω η πένα της διάνοιας”

    8. Ζητείται καυλιαρης μεγάλος.
      Το ξεφτιλισαμε το άρθρο!
      Ως μεταφορική και όχι ως κυριολεκτική
      έννοια σωστή!

    9. Αύριο όλους τους έλληνες να στείλουν πίσω στην ελλαδα όπου και αν βρίσκονται να σας δω τότε αυτά τα κάνουν και έκαναν οι ναζί τις ακροδεξιάς , ακόμη και στην Γερμανία του Χίτλερ έδωσαν υπηκοότητα σε όλους, κρίμα στην χώρα όπου γέννησε την δημοκρατία να υπάρχουν φασίστες, αλλά σε μια χώρα που δεν διδάσκουν στα σχολεία το συνυπάρχουμε και με άλλους ανθρώπους δεν περιμένω και πολλά….

      1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΦΑΣΊΣΤΕΣ…ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΝΑΖΙ…
        ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….

      2. Πολύ σωστά τα λες αλλά δεν χρειάζεται να δούμε τι θα κάνουν γιατί μας διδάσκει η ιστορία τι έχουν κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις.
        Αυτά τα ακροδεξιά σιχάματα ήταν οι πρώτοι που έβρισαν, έφτυσαν και κυνήγησαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας μετά την μικρασιατική καταστροφή. Γι΄αυτό σε όλες τις πόλεις υπάρχει “Νέα Σμύρνη”, “Νέα Ιωανία” κτλ γιατί τα εθνικιστικά σκουλήκια είχαν γκετοποιήσει τους Έλληνες που ήρθαν πριν 100 χρόνια κυνηγημένοι από την Τουρκία.

        Αν ρωτήσεις παλιούς παππούδες πρόσφυγες θα σου πουν το γνωστό “Στην Τουρκία μας λέγαν Έλληνες, και στην Ελλάδα Τούρκους”. Αν τα κάναν αυτά σε Έλληνες πρόσφυγες φαντάσου στους Σύριους πρόσφυγες.

        1. ακριβη η μπυρα φιλαρακο εκει στο τελ αβιβ, αλλα ξερω μαυτη την ζεστη εκει στα υπογεια παρατηρητηρια της μοσσαντ σας κερναει το αφεντικο. τι ωραια ρε π@zστη, τρωμε γαριδακια, πινουμε πεπσι, σερφαρουμε στο ιντερνετ και τρεχει ο μισθουλης

      3. Από κάτι φουστηδες σαν και του λόγου σου έγιναν όλα τα κράτη μπατε σκύλοι αλέστε…
        Πάρε 5 10 σπίτι σου και άσε τους άλλους να έχουν άλλη άποψη….

      4. Οι Έλληνες της διασποράς, πριν φύγουν για το εξωτερικό, πέρναγαν από ιατρικές εξετάσεις και είχαν και πιστοποιητικό φρονημάτων. Κοντολογίς, οι ξένοι δεν ήθελαν στον τόπο τους ούτε μετανάστες με αρρώστιες, ούτε άτομα να δημιουργούν φασαρίες. Βέβαια, εσύ σαν συριζόπουλο, είσαι μικρούλι για να τα θυμάσαι και περιορίζεσαι στο να αναμασάς και να επαναλαμβάνεις τις οδηγίες της Κουμουνδούρου. Περιορίσου λοιπόν σε θέματα που (μπορεί να) γνωρίζεις, κι’ αν θέλεις μπορείς να τα γράφεις στην αυγούλα και σ’ αυτή των συντακτών, γιατί το 0,60 € ανά σχόλιο που γράφεις εδώ, στο Μακελείο, τζάμπα στο δίνουνε.

      5. Να του παρεις σπιτι σου του λαθρομεταναστες δεν μπορεις εσυ να βριζεις τους Ελληνες πατριωτες που σκεφτονται το μελλον τους και τον παιδιων τους και πως σε λιγα χρονια θα μας κυβερναν αλλοδαποι σε αυτον τον τοπο αντε παλιο κουμουνι

    10. Να το θυμάστε….μια μέρα η Ελλάδα θα έχει τις καταστάσεις τη Αμερικής….. και δικαιως….εδώ που μας έφτασαν….

    11. Ο/Η Ψηφίζουμε Κυριάκο να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από κυβέρνηση λέει:

      Επιτέλους πότε θα ρθει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ να σταματήσουν να έρχονται ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ στα νησιά μας και να βάλει και ΒΕΤΟ για τις Πρέσπες!

      Πάμε όλοι οι μπατιρόβλακες μαζι: “ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΑ ΞΑΓΚΟΥΣΤΗ ΝΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ Η ΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ”
      Αααααααααϊντε μπατριώωωωωωωωωωωωωτες μας περιμένουν και φακές χτεσινές στο σπίτι1!!11!!!

    12. Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Τσίπρας και Μητσοτάκηδες. Αλωνιουν τα σόγια και βάζει πλάτη ο ένας στον άλλο για τους λαθρομετανάστες ενώ δήθεν κάνουν οτι διαφωνούν.

    13. Είναι τόσο ξεφτίλας και φασίστας που δεν βλέπει πως όλη η Ελλάδα βράζει και βαφτίζει τους Έλληνες ακροδεξιούς…. Έτσι σε μάθανε ρε κομμουνι, επειδή εσύ επροσωπεις μια ισχνή μειοψηφία Ανθελλήνων και κάποιων ξένων ΜΚΟ που τα παίρνουν, πρέπει να χαρακτηρίσεις τους συμπολίτες σου Ακροδεξιους;;; Είσαι εσύ Δημοκρατης;;; Είσαι εσύ Έλληνας;; Ντροπή σε σένα και αίσχος για τη ” Δημοκρατία” που πρεσβευεις .

      1. Πάρα πολύ σωστός στα γραφόμενα σου.
        Έτσι ακριβώς. Στο διάβολο να πάνε οι προδότες

    14. Αν όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται είναι ακροδεξιοί όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν, τότε η Χρυσή Αυγή θα ήταν σήμερα κυβέρνηση

      1. Ιδεολογικά μπορεί και να είναι, αλλά δε περιμένανε να τους διορίσει η Χρυσή Αυγή ή να τους κάνει το ρουσφετάκι τους, οπότε ψήφισαν ένα από τα κόμματα εξουσίας, όπως κάνουν τόσες δεκαετίες. Για αυτό ο Θεός θα καταστρέψει αυτή τη χώρα χωρίς οίκτο, γιατί όλοι ξέρουν τι κυβερνήσεις βγάζουν και κανείς δεν είναι αθώα περιστερά.

        1. Εσύ Τρελλο Κουνέλι τι ψήφισες?
          Γιατί “εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια”?
          Η υπερβολική κουλτούρα είναι ενδειξη
          κόμπλεξ ανωτερότητας και ο έντονος
          θρησκοληπτισμος μεσαιωνικό καταλοιπο
          In my opinion!

    15. Δεν φορανε βρακι…στριγκ φορανε…να ακριβολογουμε….κασιδιαρη για να τους στειλουμε εκει που πρεπει…οταν πατε καλπη μη φοβαστε δεν σας βλεπουν για να σας πουνε φασιστες….ενταξη κοριτσια…κασιδιαρη….

    16. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠ΄ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑ ΙΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΤΑΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦ΄ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ….

    17. Δεν είναι προδότης. Προδότης είναι αυτός που ενώ ανήκει σε μια χώρα ή έθνος ή τέλοσπάντων συλλογικότητα, δρα εις βάρος της εσκεμμένα. Αυτοί δεν έχουν προδώσει ούτε την Ελλάδα ούτε τον ελληνικό λαό γιατί πολύ απλά δεν είναι Έλληνες ούτε ενδιαφέρθηκαν ποτέ για την Ελλάδα. Ανέκαθεν εχθροί της Ελλάδος ήταν και ποτέ δε το έκρυψαν. Άμα διαβάσετε τα προεκλογικά τους προγράμματα και τις ομιλίες φαίνεται ξεκάθαρα τι άνθρωποι είναι, άρα οι μόνοι προδότες είναι αυτοί που τους ψήφισαν.

      1. Πολύ σωστή τοποθέτηση !Δε μπορείς
        όμως να χαρακτηρισεις προδότη κάποιον
        που ψηφίζει προσωποκεντρικα,και που
        δεν έχει του γνώση προγράμματος του κόμματος που ψηφίζει κι αυτοί είναι πάρα πολλοί!Αυτοί ίσως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιεικως “αφελείς”!!
        “Προδότες” είναι τα “κομματοσκυλα” και οι
        απανταχού επί της ελληνικής Επικράτειας
        “Διορισμένοι Δημοσίου και Ιδιωτικού” τομέα
        “μηδενός εξαιρουμενου”.

        1. Παντα τέλειοι στις επιλογές “εκφράζονται
          και οι δύο αποψεις και ο αναγνώστης
          είναι ελεύθερος να αποφασίσει ποιο
          δρόμο θα πάρει!Μέσω των σχολίων
          απέκτησα γνώσεις και ενδιαφέροντα
          που καλύπτουν εν μέρη το θλιβερό
          συναίσθημα που προκαλεί
          “Ο δρόμος για την παγκοσμιοποίηση”!

      2. Θεωρητικά,εμμέσως έμαθα και τη γνώμη
        σας.Οι απόψεις επί του θέματος διίστανται.
        Απλα θα ήθελα και μια μικρή επιχειρηματο
        λογια!Ίσως από κάποιο άλλο σχόλιο!
        Διάλογος για μένα σημαίνει δημοκρατία!
        Υ.Γ.Πως μπορεί κάποιος να θεωρηθεί προδο
        της όταν δεν γνωρίζει τι ψηφίζει ,είναι μερικώς η ολικώς αναλφάβητος,και έχει
        Iq ελαχιστο!?

        1. Όπως βλέπετε έχω δύο όψεις μια “έξυπνη”
          και μια “χαζή” .Είναι οι όψεις του ίδιου
          νομίσματος που λέγεται εαυτός!
          Το συνειδητό και το ασυνείδητο ελέγχει
          ποια από τις δύο θα επικρατήσει!
          Μήπως αυτό ισχύει και για “πατριώτες”
          και “προδότες”?
          Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση
          η απόφαση παίρνεται μονο από το συνειδητό!Και αυτό είναι το δικάσιμο!

    18. Όταν σας ορμάνε είναι ακροδεξιοί.Οταν υποστηρίζουμε τους Έλληνες ,μας λένε φασιστες . .Οταν μας γαμ@τε είναι ολα οκ Ολα τα κάνετε για τους ψήφους των λαθρομεταναστών .Ρε ουστ ξεπουλημένα τομάρια πολιτικοί !Επρεπε να σε στείλουν τουλαχιστον στο νοσοκομείο !

      1. Ποιοι θα τους στείλουν στο νοσοκομείο: αυτοί που τρέχουν στις παραλίες ή αυτοί που πίνουν καφεδάκι: να τους εκτελέσουν έπρεπε, εάν είχαν φιλότιμο και αρχίδια στο βρακί τους!

    Comments are closed.