Οργή αναγνώστη για τα κρούσματα των λαθρομεταναστών και το κλείσιμο της Ελλάδας!

Κοινοποίηση:
λαθρομεταναστες

“Καλημέρα. Σήμερα το πρωί έβλεπα το πρωϊνό του OPEN και είχε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημόπουλο και τον ρώτησε η Κουτροκόη “Γιατί υπάρχουν περιοχές της χώρας που χρειάζεται να πάμε σε τόσο αυστηρό κλείσιμο?”

Και απαντά ο πρύτανης αυτολεξεί “Διότι αν υπάρχει μία μικρή περιοχή ή μία περιφέρεια ή μία επαρχία ή ένας νομός όπου ξαφνικά βλέπουμε 20 κρούσματα ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΜΗ νομίζω ότι είναι σωστό αυτό δηλαδή δεν θέλουμε να ξεφύγει η κατάσταση”. Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στον κ. Δημόπουλο που λέει την αλήθεια γιατί όλοι οι άλλοι μας λένε ότι για το λοκντάουν δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αλλά φταίμε εμείς οι Έλληνες που κάναμε ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα ή ρίξαμε τον σταυρό στην θάλασσα τα Θεοφάνεια. Και αναπόφευκτα δημιουργείται μια αλυσίδα σκέψεων.

Φέρνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη όλους τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα, δημιουργεί 43 μουσουλμανικές πόλεις μέσα στην ελληνική επικράτεια, υποβαθμίζονται οι περιοχές, αυξάνεται η εγκληματικότητα, η ζωή των Ελλήνων στις περιοχές που εγκαθιστούν τους λαθρομετανάστες γίνεται κόλαση και μετά παρουσιάζονται κρούσματα στις δομές, κλείνουν όλο τον νομό για να μην εξαπλωθεί η αρρώστια, κλείνουν όλα τα μαγαζιά, χρεοκοπούν επιχειρήσεις, αυξάνεται η ανεργία, βάζουν λουκέτο δεκάδες καταστήματα, ο κόσμος πεινάει, η οικονομία καταρρέει μόνο και μόνο για να γεμίσουμε την χώρα λαθρομετανάστες. Αλήθεια πιο ανθελληνική κυβέρνηση υπάρχει?

Ευχαριστώ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ετσι ακριβως ειναι. Που να ασχοληθουν με αυτα οι ανθελληνες που κυβερνανε και οι προηγουμενοι ανθελληνες που κυβερνησαν. Δεν τους νοιαζει γιατι νομιζουν οτι ειναι ασφαλεις με τα λεφτα που εχουν στο εξωτερικο ενω τα παιδια τους τα πανε στα ιδιωτικα. Αν δεν ξυπνησουμε να ψηφισουμε πατριωτικα κομματα που θα τους διωξουν και θα κοιταξουν και τον ελληνα, δεν υπαρχει σωτηρια. Που ειναι ο τσιοδρας και ο μαγιορκινης να πουν για τις δομες; Γιατι δεν λενε για τους λαθρομεταναστες που συνωστιζονται κατα δεκαδες και τους νοιαζει να μην γιορτασουμε τα Θεοφανεια; αν αυτο δεν ειναι υποκρισια, τοτε τι ειναι; κατα τα αλλα νοιαζονται για την υγεια μας. Ρε ουστ, αφου λετε οτι σας συμφερει!

  2. προσπάθησα σε μια πρόσφατα κοκκινισμένη περιοχή (!!!) και άρα κλειδωμένη, να ρωτήσω λόγω επαγγέλματος να μάθω την σύνθεση (φυλετική – κοινωνική ομάδα) των διαπιστωμένων κρουσμάτων!!! Όλοι οι σχετικοί απέφυγαν να με ενημερώσουν και προέβαλαν ότι τόσοι ιατροί και τόσοι νοσηλευτές κτλ είναι θετικοί!!! Και ρώτησα, ΟΚ αλλά αυτοί περιθάλπουν κάποιες ομάδες συγκεκριμένες και κύλησαν. Μπορείτε να μου πείτε την πηγή μόλυνσης τους; Δηλαδή ποια ομάδα μόλυνε και τους επαγγελματίες; Άλλαξαν κουβέντα!!!! Αυτές είναι οι εντολές!! Από δω και πέρα ήμαστε όλοι ίδιοι! Δεν ανήκουμε σε διαφορετικές κοινωνικές ή φυλετικές ομάδες, άρα και οι επιδημιολόγοι έχουν χάσει το ρόλο τους αφού βλακωδώς σιωπούν!!!

  3. Παρακολουθήστε το ανέκφραστο ύφος της σουπιάς της εντεταλμένης για την διαχείριση των πιθηκοεισβολέων όταν βγαίνει στην τηλεόραση. Από το ένα αυτί του μπαίνουν και από το άλλο του βγαίνουν.

Comments are closed.