ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ26|01|2022 16:53/Athina/3627 views Ορίστε και οι τούρκικες μάσκες σε μεγάλο super market (Εικόνες)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Η εισαγωγή μασκών για τον κορωνοϊό είναι γεγονός. Ότι και μεγάλο ελληνικό super market όμως, θα προμήθευε τους πελάτες του με τουρκικές μάσκες δεν το περιμέναμε. Ορίστε και τα πειστήρια που μας έστειλε αναγνώστης. ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ30|06|2025 21:34 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχει «δυστυχώς αποτύχαμε» αλλά «δυστυχώς μας...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ30|06|2025 21:29 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μακρόν: Οι δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας – Ζητά ανασχεδιασμό του...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ30|06|2025 21:18 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ανακοίνωσε Πομόνη ο Asteras AKTOR 4 Σχόλια Μέχρι κι στη Βουλή!!!! https://www.youtube.com/watch?v=cbjUslAhLZc και εδω να τις φτιαχναμε ποιος νομιζεις οτι θα εργαζοταν; αλβανοι και πακιστανοι. ολα τα εργοστασια με αλλοδαπους δουλευουν. Ας φτιάξουν και οι ελληνικές εταιρείες τέτοιες μάσκες. Δεν είναι πυρηνική φυσική! ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ? Comments are closed.
και εδω να τις φτιαχναμε ποιος νομιζεις οτι θα εργαζοταν; αλβανοι και πακιστανοι. ολα τα εργοστασια με αλλοδαπους δουλευουν.
Μέχρι κι στη Βουλή!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=cbjUslAhLZc
και εδω να τις φτιαχναμε ποιος νομιζεις οτι θα εργαζοταν; αλβανοι και πακιστανοι. ολα τα εργοστασια με αλλοδαπους δουλευουν.
Ας φτιάξουν και οι ελληνικές εταιρείες τέτοιες μάσκες. Δεν είναι πυρηνική φυσική!
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ?