Ομπράντοβιτς: «Σε εξαιρετική φόρμα ο Παναθηναϊκός, αδιάσπαστη η σχέση μου με τους οπαδούς»

Κοινοποίηση:
Ομπραντοβιτς

Για μια ακόμη νίκη στη Euroleague με την οποία θα μπει σε τροχιά τριάδα, θα αγωνιστεί την Παρασκευή (19/1) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR, υποδεχόμενος την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός που αποτελεί τον αναμορφωτή της .. μπασκετικής ευρωπαϊκής ιστορίας του Τριφυλλιού αφού κατέκτησε πέντε φορές το τρόπαιο ως προπονητής των «πρασίνων» με δηλώσεις του ενόψει του ματς της 22ης αγωνιστικής, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στην… καθιερωμένη υποδοχή που θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά και στον Ματίας Λεσόρ.
Αναλυτικά:
Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί θα με υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο. Η ευχαρίστησή μου είναι να πηγαίνω πάντα και να βλέπω τους φίλους μου. Ακόμα και σήμερα, οπαδοί έρχονται στην προπόνηση για να με δουν. Η σχέση είναι αδιάσπαστη».
Για τις επιστροφές στο ρόστερ: «Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα δουλέψω με 3 πεντάρια. Ο Άλεξα θα μείνει στο Βελιγράδι, είναι ακόμη πολύ νωρίς για εκείνον. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν, όλα είναι καλά».
Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία εξαιρετική φόρμα, παίζουν πολύ καλά. Το ξέρουμε ότι θα έχει τρομερή ατμόσφαιρα, μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τα συζητήσαμε αυτά πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Βελιγράδι. Αξίζουν το σεβασμό μας, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας να παίξουμε καλά».
Για τον Λεσόρ: «Ο Λεσόρ είναι ένας παίκτης που βάζει τα καλύτερα μπλοκ σε όλη την Euroleague και ανοίγεται αλλά έχει κορυφαίους περιφερειακούς γύρω του που τον βοηθούν να σκοράρει ένα εύκολο καλάθι και να είναι ότι ήταν με εμάς την περασμένη σεζόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: