Ολόγυμνη με μαύρες μπότες – Η κόρη της Κρόφορντ με εφαρμοστά λατέξ και μαύρους κορσέδες

Κοινοποίηση:
kaia-cindy exof

kaia kaiaaΗ εντυπωσιακή ομοιότητα με την πανέμορφη μαμά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην πρόσφατη φωτογράφηση της Κάια Γκέρμπερ για την ιαπωνική Vogue.

H 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό με εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, καλαίσθητες διαφάνειες και σέξι μαύρα κορμάκια.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε όλο του το μεγαλείο το καλλίγραμμο κορμί της, ποζάροντας ολόγυμνη με μαύρες μπότες με έναν κορσέ που αφήνει ακάλυπτο το εντυπωσιακό της στήθος.

Αυτό που «κλέβει» πάντως την παράσταση στην καυτή φωτογράφηση δεν είναι το κορμί του νεαρού μοντέλου αλλά το πρόσωπό της, που την κάνει να μοιάζει με… δίδυμη αδερφή της μητέρας της, όταν ήταν περίπου στην ίδια ηλικία. Την ομοιότητα αυτή υπογραμμίζει σε άρθρο του το Page Six, συγκρίνοντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της Κάια με παλαιότερες της Σίντι Κρόφορντ, όταν η τελευταία ήταν 22 ετών.

 

«Οι μελαχρινές καλλονές έχουν γίνει αντικείμενο σύγκρισης πολλές φορές αφότου η Γκέρμπερ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2017. Η Vogue, σε άρθρο της τον περασμένο Μάρτιο, έκανε μία ανασκόπηση από τις φορές που μαμά και κόρη έμοιαζαν με δίδυμες αδερφές», αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας πάντως ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ τους: Μόνο η μία έχει «στολίσει» το σώμα της με πολλά μικρά τατουάζ.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stunning Kaia ♥️ @kaiagerber for @voguejapan special @ysl @luigiandiango @luigimurenu @annadellorusso @tompecheux @pg_dmcasting @2bmanagement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luigi and Iango (@luigiandiango) στις

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@voguejapan @luigiandiango

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Η Γκέρμπερ είναι η κόρη της 54χρονης Σίντι Κρόφορντ με τον επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον 21χρονο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, επίσης μοντέλο.

Η 18χρονη χαρακτήρισε την τελευταία δουλειά που έκανε πριν την καραντίνα, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, ως «την καλύτερη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς». «Είναι δύσκολο να μη σου λείπει η δουλειά σου όταν σου δίνει την ευκαιρία να περιβάλλεσαι από τόσο ταλαντούχους ανθρώπους», έγραψε στο Instagram ποστάροντας μερικές από τις φωτογραφίες και ευχαριστώντας τους φωτογράφους της.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@voguejapan september cover by @luigiandiango !! thank you to everyone who made my last job before quarantine the best I could ask for. it’s hard not to miss working when I get to be surrounded by so many talented people. Luigi & Iango, I love you both so dearly ❤️ THANK YOU!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στην Αμερική ( αλλά και εδώ ) και γενικά παντού όλα τα παιδιά των διάσημων γίνονται μοντέλα. Γνωστό μπαμπά και μαμά να έχεις και έχεις στρωμένη καριέρα.

  2. Εντελώς ξυλαγκουρο. Αποστεωμενη, μετράς κόκαλα, αγαρμπη καθόλου θηλυκοτητα. Νταξει. Καλή ήταν η μαν; στα νιάτα της αλλά όχι να μας πλασάρουν και την κόρη σαν κάτι ιδιαίτερο. Γιατί δεν είναι. Ο, τι κατάφερε μέχρι τώρα είναι γιατί είναι κόρη της μάνας της.

  3. Έχω τραβήξει πολλές για την μάνα μάλλον ετοιμάζομαι και για την κόρη τώρα!😂

    1. Κι εμείς τώρα θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την ομορφιά είπαμε γιατί;;;

  4. Ποτέ δεν μου άρεσε η μάνα και η κόρη απ’ ότι βλέπω θα τριπλασιάσει την περιουσία που θα της αφήσει η μάνα…. ζωή να’ χει το πουλάκι μου από πουλάκι καλά παει αχαχαχχα

  5. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΚ@ΛΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΕΡΟΠΟΡΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΗΣ SHOW BIZ, ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο, ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ……

    1. καλυτερο σχολιο..απολυτο δικιο εχεις..δεν τους νοιαζει να εκπορνευουν τα παιδια τους
      οτι εχουνε να το αρμεξουνε οσο μπορουνε για μια πλουσια και τεμπελικη ζωη

  6. Πολύ όμορφη αλλά όχι τόσο όσο η “θεά” μαμά της.

  7. ΜΑΝΑ-ΚΟΡΗ….. ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ-ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ…..ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΝΤΥ…..
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ……………

  8. Αν και πιο όμορφη έχει αύρα σαμιαμιδιου.
    Μια δε πιάνει μπροστά στη Cindy.

  9. Όσα κονόμησε η μαμά της ντυμένη σε είκοσι χρόνια θα τα κανομήσει γυμνή σε δύο μήνες η παιδούλα.

  10. χα χα χα το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει……..

Comments are closed.