Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξέσπασε ο Β.Κοκκαλάνης – «Κάποιοι χλευάζουν την προετοιμασία μας»

Κοινοποίηση:
kokal

Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν τα κατάφερε όπως περίμενε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τόνισε ότι η ευθύνη είναι της ομοσπονδίας και όσων χλευάζουν.

Ο Έλληνας αθλητής της ιστιοπλοΐας επέστρεψε από το Τόκιο και στο αεροδρόμιο έκανε δηλώσεις, εκφράζοντας τη λύπη του για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος. Αρκετά θα μπορούσα να πω, διότι δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα», είπε αρχικά ο Κοκκαλάνης και στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος.

«Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είχαμε και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά εγώ θέλω να τα πω: Είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια.

Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε», ήταν τα λόγια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: