Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Κορωνοπάρτι στο Ολυμπιακό Χωριό με ναργιλέδες, πόκερ και ποτά -«Μπλεξίματα» για τον Ντόνσιτς

Κοινοποίηση:
doncic

Σε μπελάδες μπήκε ο Λούκα Ντόνσιτς μετά από κάποιες φωτογραφίες του στο Ολυμπιακό χωριό που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκριτικά με προηγούμενες διοργανώσεις, οι περιορισμοί είναι αυστηροί, οι συγκεντρώσεις σε δωμάτια ή κοινόχρηστους χώρους απαγορεύονται για το γενικό καλό και καθένας έκτοτε είναι υπόλογος των πράξεών του.

Η Ισπανίδα Κριστίνα Ουβίνια δεν σκέφτηκε καθόλου τον ντόρο που πρόκειται να προκαλέσουν οι αναρτήσεις από μάζωξη με -ημίγυμνους και μη- διεθνείς της εθνικής μπάσκετ Σλοβενίας, μεταξύ των οποίων ο Λούκα Ντόντσιτς, τη στιγμή μάλιστα που στα τραπέζια βρίσκονταν μπουκάλια βόκτας και λικέρ, τράπουλα και ναργιλές. Τη στιγμή φυσικά που ουδείς εκ των προαναφερθέντων φορούσε μάσκα σε κλειστό χώρο ή κρατούσε τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Όταν αντιλήφθηκε το μεγάλο λάθος της, έσπευσε να διαγράψει τα ντοκουμέντα, να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη και να εξηγήσει τ’ ανεξήγητα. Ότι δηλαδή αφενός μεν «οι αθλητές έχουμε γνώση της πανδημικής κατάστασης» και «ενδιαφερόμαστε για την προστασία της υγείας» όλων των άλλων αφετέρου δε «περνάμε διαρκώς τεστ και σεβόμαστε τα πρωτόκολλα» που έχουν επιβληθεί από την ΔΟΕ και τις ιαπωνικές αρχές.

Φυσικά το κακό είχε ήδη γίνει, καθώς τα στιγμιότυπα από τα insta stories κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο, μοιράστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν αρνητικά, διότι είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα αυτοπροστασίας έχουν αγνοηθεί σε κάθε επίπεδο. Εκ της Ομοσπονδίας της Σλοβενίας δεν έγινε κάποιο σχόλιο πάνω στο γεγονός. Ήταν φανερή η διάθεση η «απαγορευμένη» μάζωξη να να ξεχαστεί γρήγορα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: