“Ολομόναχοι στη φυλακή”! Όλα όσα έζησε και είδε ο ρεπόρτερ του Μακελειού έξω από την ΓΑΔΑ σήμερα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ÌåôáöïñÜ áðü ôçí ÃÁÄÁ ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Ïêôùâñßïõ 2020.
(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Του δημοσιογράφου Ν.Τσιαμτσίκα

Μόνο η Ζαρούλια και η κόρη της Ουρανία, «αποχαιρέτησαν» τον Μιχαλολιάκο

Ολομόναχοι στη φυλακή

 

Η απόλυτη απογύμνωση από οποιαδήποτε δύναμη είχαν κάποτε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και το πρωτοπαλίκαρο του Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν ολοφάνερη κατά τη διάρκεια της μεταγωγής από την ΓΑΔΑ των περίπου είκοσι  κρατουμένων μελών της χαρακτηρισμένης από την Ελληνική Δικαιοσύνη «εγκληματικής Οργάνωσης, στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού.

Σα ξεδοντιασμένο λιοντάρι ο αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος, που κάποτε προκαλούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους στη Βουλή, «ελάτε αν τολμάτε να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος», προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός και το μόνο που τον συνόδεψε μπαίνοντας στην κλούβα του μεταγωγών για να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ήταν η φωνή της Κόρης του Ουρανίας : «Είμαστε περήφανοι για σένα» και τα χειροκροτήματα της συζύγου του. Ούτε τάγματα εφόδου, ούτε πυρσοί, ούτε φανατισμένοι οπαδοί ντυμένοι στρατιωτικά, δεν βρέθηκαν εκεί για να πουν ένα «αντίο» στον «φύρερ» που θα περάσει μεγάλο μέρος του υπόλοιπου της ζωής του κλεισμένος σ’ ένα κελί δύο επί δύο.

Την ίδια τύχη είχαν όλα τα πρωτοπαλίκαρα, το διευθυντήριο, της οργάνωσης που «τσουβαλιάστηκαν» σε μια κλούβα για να μεταφερθούν στις φυλακές, ενώ ο μόνος που φώναξε δυνατά «Ζήτω η ΕΛΛΑΣ» ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο δεν έπεσε ούτε το χειροκρότημα της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Αντίθετα σε θερμά χειροκροτήματα ξέσπασαν περίπου 10 άτομα, που η αστυνομία είχε περιορίσει μαζί με την Ζαρούλια στο πεζοδρόμιο, όταν οι πάνοπλοι αστυνομικοί, όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, συνόδευαν τον Μπαρμπαρούση στην κλούβα.

Η μεταγωγή των Χρυσαυγιτών στις φυλακές πάντως, προβλημάτισε πολύ έντονα τις αστυνομικές αρχές, καθώς δεν γνώριζαν τι θα βρουν μπροστά τους. Και ήταν εξαιρετικά καχύποπτοι κι επιφυλακτικοί ακόμη και με τις ορδές των φωτορεπόρτερ, καμεραμάν και δημοσιογράφων που από εχθές πολιορκούσαν το κτήριο της ΓΑΔΑ με διπλά και τριπλά συνεργεία μετάδοσης. Η απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου ωστόσο, ήταν εμφανής καθώς τη διαδικασία διέκοπταν διερχόμενα αυτοκίνητα, ασθενοφόρα που πήγαιναν στο «‘Αγιος Σάββας» μέχρι και λεωφορεία, ενώ άργησε να κοπεί η κυκλοφορία. Ακόμη στο τέλος, η κλούβα που δεν χώραγε λόγω όγκου να «φερμάρει» στην είσοδο του γκαράζ της ΓΑΔΑ, χρειάστηκε να κάνει όπισθεν και μανούβρες για να φύγει από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κανείς, ακόμη και οι πιο διακεκριμένοι αστυνομικοί και δικαστικοί συντάκτες, δεν ήξεραν ούτε πότε, ούτε με ποιό τρόπο και που, θα μεταφερθούν  οι 37 καταδικασθέντες κρατούμενοι στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ υπήρχε από το πρωί της Παρασκευής νευρικότητα και κινητικότητα στις εισόδους και τις εξόδους του γκαράζ της ΓΑΔΑ.

Η διαδικασία της μεταγωγής κράτησε πάνω από 2 ώρες, ξεκίνησε κοντά στις 2:30 το απόγευμα, καθώς έβγαζαν «με το τσιγκέλι», έναν έναν τους κρατούμενους, τους οποίους από το πρωί, είχαν δακτυλοσκοπήσει και φωτογραφήσει ηλεκτρονικά φτιάχνοντας τους απαραίτητους φακέλους φυλακιστηρίων.

Κατά την αποχώρηση της κλούβας οι κρατούμενοι τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο.

ÌåôáöïñÜ áðü ôçí ÃÁÄÁ ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Ïêôùâñßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

ÌåôáöïñÜ áðü ôçí ÃÁÄÁ ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Ïêôùâñßïõ 2020.(EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

ÌåôáöïñÜ áðü ôçí ÃÁÄÁ ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Ïêôùâñßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

ÌåôáöïñÜ áðü ôçí ÃÁÄÁ ôùí êáôáäéêáóèÝíôùí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Ïêôùâñßïõ 2020.(EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κακό ψόφο σ αυτούς..και στους ελεεινόυς οπαδούς τους..κακη διαμονή….και ψοφατε!!

  2. Οχι μονο η σκεψι μας αλλα και η ψυχη μας ειναι φυλακισμένη μαζι τους,ολων των ελληνων πατριωτων.Για ενα φανερο τσακωμο σε μια καφετερια να βαλουν φυλακη 68 ατομα και να βγαλουν εγληματικη οργανωση ενα νομιμο πολιτικο κομμα ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία τις ελληνικής δικαιοσύνης.Σαμαρα και Μητσοτακη εχει ο καιρος γυρισματα θα πληρωσεται καποια στιγμη με το ιδιο νομισμα εβραιόπουλα.

  3. Ποιος να παει μωρε…αφου ο Κουλης την μια μερα αφηνε τα απληταρια κατα χιλιαδες εξω απο το εφετειο και την επομενη συνελαβε ολους τους Ελληνες πατριωτες που ειχαν αρχισει να μαζευονται και τους απήγγειλε ενα σωρο κατηγοριες!

  4. Πόσο λάθος κάνεις φίλε μου.
    Ολομόναχοι δεν είναι.Ο κόσμος φοβάται.Αυτοί είναι ικανοί να τους συλλάβουν και να τους κλείσουν μέσα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Την ώρα της κάλπης θα δουν όλοι οι προδότες.

  5. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί τους.θα γίνει μακελειό…..Ελλάς Ελλήνων….!

  6. Μόνο μονάχοι δεν είναι. Θα δεις σύντομα Χίο πόσοι ακολουθούν τους Έλληνες Εθνικιστές. Κάθε πράγμα στην ώρα του.

Comments are closed.