Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Καπανδρίτι – Λυκόβρυση

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στην Άνω Βαρυμπόμπη του δήμου Αχαρνών, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021. Η φωτιά ξέσπασε ανατολικά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Καπανδρίτι – Λυκόβρυση λόγω πυρκαγιάς στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Η Νέα Οδός ενημερώνει πως λόγω πυρκαγιάς, σε παρακείμενη του αυτοκινητοδρόμου δασική έκταση, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η τροχαία έχει διατάξει την ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Λυκόβρυση – Καπανδρίτι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης), ενώ αντίστοιχα οι κινούμενοι προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Ημικόμβο Καπανδριτίου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση, τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: