Οι προβλέψεις της τυφλής μάντισσας Μπάμπα Βάνγκα για το 2023

Κοινοποίηση:
15-_1_753011347284086428_original

Η τυφλή μάντισσα Baba Vanga φημολογείται ότι έχει προβλέψει μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας.

Τώρα, οι οπαδοί της Baba Vanga ισχυρίζονται ότι προέβλεψε μια πυρηνική καταστροφή που θα εκτυλιχθεί φέτος.

Οι προβλέψεις της για το 2023

Εκτός από την πυρηνική καταστροφή, η Baba Vanga έκανε άλλες τέσσερις σημαντικές προβλέψεις για το 2023, σύμφωνα με το nypost.com.

Πρώτον, λέγεται ότι προέβλεψε ότι η τροχιά της Γης θα αλλάξει. Ενώ η τροχιά του πλανήτη μας γύρω από τον ήλιο μετατοπίζεται οριακά κατά τη διάρκεια δεκάδων χιλιάδων ετών, μια πιο δραματική αλλαγή θα ήταν καταστροφική. Μια μετακίνηση πιο κοντά στον ήλιο, θα έλιωνε τους παγετώνες και θα πλημμύριζε τον πλανήτη, ενώ μια μετακίνηση πιο μακριά θα μπορούσε να μας βυθίσει σε μια εποχή παγετώνων.
Επίσης, πιστεύεται ότι η Baba Vanga έχει προβλέψει μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, που θα διαταράξει το κλίμα το 2023. Οι ηλιακές καταιγίδες είναι διαταραχές στον ήλιο που μπορούν να εκπέμψουν προς την ηλιόσφαιρα και να επηρεάσουν τη Γη.

Ορισμένοι έχουν ερμηνεύσει από τα λόγια της, ότι έρχεται ένα ηλιακό τσουνάμι, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες τεχνολογικές βλάβες, αν και οι μικρές ηλιακές καταιγίδες συμβαίνουν αρκετά τακτικά, χωρίς καταστροφές.

Η Βουλγάρα μάντισσα λέγεται, επίσης, ότι έχει προβλέψει πως ένα βιολογικό όπλο θα χρησιμοποιηθεί από μια υπερδύναμη το 2023, προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Τα βιολογικά όπλα είναι μικροοργανισμοί όπως ιοί, βακτήρια ή μύκητες, ή τοξικές ουσίες που παράγονται από ζωντανούς οργανισμούς και απελευθερώνονται για να προκαλέσουν ασθένεια και θάνατο σε ανθρώπους, ζώα ή φυτά. Απαγορεύονται από τη Σύμβαση για τα βιολογικά όπλα.

Τέλος, η Baba Vanga πιστεύεται ότι έχει προβλέψει το τέλος των φυσικών κυήσεων φέτος. Οι οπαδοί της ισχυρίζονται ότι όλα τα μωρά θα μεγαλώνουν σε εργαστήρια, με τα κράτη και τους ειδικούς γιατρούς να αποφασίζουν ποιος θα αποκτήσει παιδιά. Οι γονείς, λένε, θα μπορούν να επιλέγουν χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα των μαλλιών και των ματιών.

Αυτά είναι πολλά που θα συμβούν στους επτά μήνες που απομένουν μέχρι το 2023!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.