Οι νέες τεχνολογίες και η εικονική πραγματικότητα

Κοινοποίηση:
pixbay-3

Πηγή: Pixabay/geralt

 

Η εικονική πραγματικότητα ή αλλιώς το VR είναι πλέον γεγονός. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες βιομηχανίες και να εκτοξεύσει τη πραγματικότητά μας σε άλλο επίπεδο. Το VR ήδη εφαρμόζεται σε διάφορες πτυχές του διαδικτυακού κόσμου και κυρίως στη διαδικτυακή ψυχαγωγία. Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει άκρως ρεαλιστικά παιχνίδια με τα οποία ο παίκτης μπορεί να μεταφερθεί στον εικονικό κόσμο και να ξεχάσει ακόμη και που βρίσκεται. Ο κόσμος των παιχνιδιών μας προσφέρει την πλέον 100% αληθινή εμπειρία που τόσο περιμέναμε. Το μέλλον είναι εδώ.

 

Τα διαδικτυακά παιχνίδια αποτελούν βασικό τρόπο διασκέδασης για πολλούς. Μας επιτρέπουν καινοτόμους τρόπους ψυχαγωγίας όπως ποτέ άλλοτε. Είναι θέμα χρόνου αυτά τα παιχνίδια να γίνουν προσιτά σε όλους. Το VR μας παρέχει τη δυνατότητα να βυθιστούμε σε εικονικούς κόσμους, να μπούμε σε ένα παιχνίδι και να γίνουμε οι παίκτες του, να εκτοξευθούμε στο διάστημα, να πατήσουμε στη σελήνη ή να φτάσουμε τον βυθό της θάλασσας. Η τεχνολογία εξελίσσεται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο που η βιομηχανία της ψυχαγωγίας και των παιχνιδιών επενδύει εκεί, ενώ το κοινό ξεκάθαρα ανυπομονεί.

Το εικονικό άθλημα που μας ενθουσιάζει
Η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας έχει μπει δυναμικά στον κόσμο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και στον αθλητισμό. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να μπουν στην αρένα ή στο γήπεδο, να γίνουν οι παίκτες της ομάδας και να ζήσουν στο έπακρο την αδρεναλίνη και γιατί όχι να στοιχηματίσουν και να βγάλουν κέρδος.

 

Τι ακριβώς είναι το εικονικό αθλητικό στοίχημα;

Τα εικονικά αθλητικά στοιχήματα είναι ακριβώς τα ίδια με τα στοιχήματα σε πραγματικά γεγονότα. Τα εικονικά παιχνίδια εξελίσσονται στην οθόνη σας, ενώ ο στόχος είναι να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα, να ποντάρετε και γιατί όχι να κερδίσετε. Οι αποδόσεις είναι παρόμοιες με τις αθλητικές αποδόσεις στο πραγματικό κόσμο των σπορ.

 

Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του εικονικού αθλήματος σε αξιόπιστους ιστότοπους και να δοκιμάσετε την τύχη σας.

pixbay-4

Πηγή: Pixabay/3093594

Το εικονικό στοίχημα
Η τεχνολογία μας υπόσχεται πολλά και τρελά πράγματα στο κοντινό μέλλον για αυτό και οι στοιχηματικές επενδύουν όλο και περισσότερο στον τομέα αυτόν. Το εικονικό στοίχημα προσφέρει ρεαλιστική εμπειρία και μεταφέρει τους παίκτες σε μια πραγματικότητα όπου μπορούν να ζήσουν το παιχνίδι από πολύ πολύ κοντά.

 

Η στοιχηματική που αναφέραμε παραπάνω προσφέρει ποικιλία εικονικών αθλημάτων (929 για την ακρίβεια!) από τα οποία να επιλέξετε τον αγώνα που σας ταιριάζει και να περάσετε το χρόνο σας όμορφα και κερδοφόρα!

 

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την ασφάλεια του παίκτη. Η στοιχηματική αποτελεί μια από τις πιο ασφαλείς και καλύτερες στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να παίξετε άφοβα και να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι.

 

Η πλατφόρμα έχει αδειοδοτηθεί από την ανεξάρτητη διοικητική Αρχή της Ε.Ε.Ε.Π.

 

Συνοψη
Τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα εικονικής πραγματικότητας παρουσιάζουν μια καινοτομία από γραφικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι παίκτες επωφελούνται από τη νέα εμπειρία και έναν απόλυτα σύγχρονο τρόπο προσέγγισης της ψυχαγωγίας και των διαδικτυακών στοιχημάτων. Παίξτε με ασφάλεια και ποιότητα για να απολαύσετε τον νέο virtual κόσμο στο έπακρο. Απολαύστε το μέλλον!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Βαρέθηκα πια όλο για το κορωνοϊό, τον Τραμπ τον Κούλη ,τον Ερντογάν, τη Μπεκατώρου, τη Στάη ακόμα και τη Λιάνη ξεθαψαμε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Αντρέας. Εδώ ένας καινούργιος ζοφερός κόσμος , τσίρκο που έλεγε κι ο Στέφανος χτες, Μ εμάς ακροβάτες πάνω σε τεντωμένο σχοινί χωρίς δίχτυ προστασίας από κάτω, έτοιμους να πέσουμε στο κενό, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε πριν μας σκοτώσει.

  2. Και όλα τα αθλήματα (και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά και τα πάντα που θα συνδέονται μεταξύ τους κατ’ αυτό τον τρόπο:IoT(internet of things)), στο μέλλον έτσι θα τα παρακολουθούν οι περισσότεροι, με το αζημίωτο βέβαια για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Εξ ου και ο πόλεμος μεταξύ ΤΡΑΜΠ – ΚΙΝΑΣ για την υπεροχή στην αγορά τεχνολογίας 5g.
    Ο πόλεμος με τη Hwawei και την Apple παίχτηκε με φόντο τον covid 19 και με κίνητρο υποψήφια κέρδη δις δολλαρίων και ταυτόχρονα πρόσβαση στα παγκόσμια ανθρώπινα δεδομένα και πλανητική φασιστικη υπεροχή των εταιρειών που θα ελέγχουν την πλειοψηφία αυτών και που ελέγχονται από την παγκόσμια ελίτ.
    Για αυτό και ο Πομπέο όσες φορές συναντηθηκε στο παρελθόν με τον Υπεξ Δένδια του «συστησε» ευγενικά ν’ αγοράσει τεχνολογία 5g από την Αμερική.

  3. Για αυτό ο Σωτηράκης η σιγανοπαπαδιά είπε ότι τα παιδιά πρέπει να συνηθίζουν τις μάσκες. Μόνο που οι μάσκες αυτές δεν είναι στο στόμα αλλά στο κεφάλι.

  4. Επαυξημένη πραγματικότητα (αγγλικά: augmented reality‎) είναι η σε πραγματικό χρόνο άμεση ή έμμεση θέαση ενός φυσικού, πραγματικού περιβάλλοντος, του οποίου τα στοιχεία επαυξάνονται από στοιχεία αναπαραγώμενα από συσκευές υπολογιστών, όπως ήχος, βίντεο, γραφικά ή δεδομένα τοποθεσίας.
    Εικονική πραγματικότητα (αγγλικά: virtual reality ή VR) ονομάζεται η προσομοίωση ενός πραγματικού η φανταστικού περιβάλλοντος από έναν υπολογιστή.

  5. https://idosersoftware.com/
    Υπάρχουν πολλά χρόνια.
    Δε ξέρω τι ρόλο παίζουν ακριβώς και πως δρουν μιας και δε πρόκειται ποτέ να τα δοκιμάσω.

  6. Θα έχουμε και ψηφιακά μπουρδέλα . Αυτό είναι πολύ καλό

  7. Το I-Doser είναι μια εφαρμογή για την αναπαραγωγή ιδιόκτητου περιεχομένου ήχου.
    (Μουσικά κομμάτια πωλούνται ελεύθερα στο SPOTIFY που τα διαφημίζει). Ο δημιουργός τους(προγραμματιστής) ισχυρίζεται ότι το περιεχόμενο τους στοχεύει στην προσομοίωση συγκεκριμένων νοητικών καταστάσεων μέσω της χρήσης αμφιβληστροειδών παλμών.
    Τα νέα αυτά προϊόντα λέγονται I-doses πωλούνται μέσα από διάφορους ιστότοπους και όταν δεν τα παράγουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές τους, αλλά απλώς τα μεταπωλούν, δρουν ουσιαστικά σαν βαποράκια.
    Διαφημίζονται στο μουσικό portal Spotify και υποστηρίζουν ότι η τις επιδράσεις των μουσικών αυτών κομματιών ως ίδιες με αυτές της μαριχουάνας, του οπίου και της κοκαΐνης, παρακινώντας το νεανικό κοινό να τα κατεβάσει. Διαφημίζονται ως οι νέοι εξισορροπιστές της διάθεσης πανάκεια
    «δια πάσαν ψυχική εγκεφαλικη νόσο και πάσαν μαλακία». Απλά πρόκειται για
    ΨΗΦΙΣΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ τα οποία αλλοιώνουν τις εγκεφαλικές συχνότητες με ολέθρια αποτελέσματα.

  8. Αυτά και άλλα παρόμοια πάει να συζητήσει ο Κούλης στο διεθνές forum για τη Great Reset, στα πλαίσια της αναζήτησης της «ευτυχίας στην απομονωση».

Comments are closed.