Οι κατάρες πάνε σύννεφο! «Χαμός» στο facebook του Πολάκη για την αήθη επίθεση στον Κυμπουρόπουλο – ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ όλη η χώρα και αυτός νομίζει ότι βρέχει!

Κοινοποίηση:
1

Ακόμα και οι φίλοι του επιτίθενται στον αναπληρωτή υπουργό, που κάθησε και απάντησε στα σχόλιά τους για να δικαιολογηθεί
Χαμός έγινε στο προφίλ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στην ανάρτηση με την οποία επιτέθηκε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Αν και δεν λείπουν τα σχόλια φανατικών οπαδών του, που τον επιβραβεύουν (!) για την αήθη επίθεση, πολλοί – ακόμα και από τους διαδικτυακούς του φίλους – είναι εκείνοι που τον κατακρίνουν και του ζητούν να επανορθώσει.

Είναι μάλιστα τόσα τα επικριτικά σχόλια κατά του υπουργού, που αναγκάστηκε ο ίδιος να απαντήσει σε πολλά από αυτά συγκεκριμένα και σε ένα – ένα, ώστε να δικαιολογήσει τη θέση του και να περιορίσει τις αντιδράσεις.

Αν και επιμένει σε όσα ισχυρίστηκε αρχικά, χωρίς προφανώς να έχει κατανοήσει το λάθος του και να νιώσει την ανάγκη να ζητήσει «συγγνώμη», είναι εμφανές πως επιχειρεί να ρίξει τους τόνους και χρησιμοποιώντας πιο ήπιες εκφράσεις, να συγκρατήσει τις οργισμένες αντιδράσεις.

Το ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε φαίνεται άλλωστε και από την on camera δήλωσή του στη Βουλή, όπου έκανε μεν «κωλοτούμπα» στην επίθεσή του προς τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποστηρίζοντας πως οι δηλώσεις του «διαστρεβλώθηκαν», δεν ζήτησε όμως «συγγνώμη» για την χυδαία επίθεση μέσω του facebook προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Δείτε ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια που δημοσίευσαν φίλοι του Παύλου Πολάκη στην ανάρτηση για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τις απαντήσεις που επιχείρησε να δώσει.

polakis-sxolio-dodeka

 

polakis-sxolio-ennia
polakis-sxolio-enteka
polakis-sxolio-okto

 

polakis-sxolio-eksi
polakis-sxolio-epta
polakis-sxolio-tessera

 

polakis-sxolio-dyo
polakis-sxolio-ena
polakis-sxolio-tria

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: