Οι επτά ψυχές που χάθηκαν μαζί με τον Κόμπι και την Τζιάνα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kobecrashvictims-1024x611

Μετά τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, πλήθος θαυμαστών του έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους, «χτίζοντας» ένα μαυσωλείο από λουλούδια έξω από το Staples Center, την έδρα των Los Angeles Lakers με τους οποίους μεγαλούργησε ο Κόμπι, και αφήνοντας φανέλες και μπάλες του μπάσκετ στο γυμνάσιό του κοντά στη Φιλαδέλφεια, από όπου ξεκίνησε την εκπληκτική πορεία του προς την κορυφή, όχι μόνον του NBA, αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού.

2020-01-28T005846Z_977145754_RC2OOE965NQO_RTRMADP_3_PEOPLE-KOBE-BRYANT

Ομως την ώρα που οι πολίτες της Πόλης των Αγγέλων θρηνούσαν συλλογικά τον άδικο χαμό του μπασκετικού τους υπερήρωα, στο πένθος βυθίζονταν οι οικογένειες και οι συγγενείς και οι φίλοι των υπόλοιπων επτά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Κυριακή. Οταν η είδηση του τραγικού δυστυχήματος άρχισε να κάνει τον γύρο του κόσμου, όλοι γνώριζαν στην Αμερική ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, αλλά κανένας, πέρα από τους οικείους τους, δεν ήξερε το παραμικρό για τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρήκαν τον θάνατο.

Σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο ήταν η αγάπη τους για τον αθλητισμό και ειδικά για το μπάσκετ. Ο τελικός προορισμός τους ήταν η Mamba Sports Academy του Μπράιαντ, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ένας αγώνας μπάσκετ, με τον πρώην σούπερ σταρ των Lakers να εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα της κόρης του. Η Τζιάνα άρχισε να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της από πολύ μικρή ηλικία και, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Los Angeles Times, απέδειξε πολύ γρήγορα σε όλους πως «ο πατέρας της, ο οποίος ήταν ο γιος ενός επαγγελματία μπασκετμπολίστα, δεν είχε ανάγκη από έναν δικό του γιο για να συνεχιστεί η μπασκετική παράδοση της οικογένειας». Στο παρκέ ήταν «το κάτι άλλο», είχε δηλώσει πέρυσι σε συνέντευξή του ο ίδιος ο Μπράιαντ, εξαίροντας το ταλέντο της κόρης του.

Ομως ταλέντο στο μπάσκετ είχε και η Αλίσα Αλτομπέλι, συνομήλικη και συμπαίκτρια της Τζιάνα, οι ικανότητες της οποίας στην άμυνα είχαν επαινεθεί ακόμα και από τον βοηθό προπονητή των Lakers Φιλ Χάντι. Το μαγικό μπασκετικό τρίο της ομάδας Lady Mamba ολοκλήρωνε η Πέιτον Τσέστερ, η οποία σκόπευε να φοιτήσει σε αθλητικό γυμνάσιο, ώστε να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο μπάσκετ. Αλλά στην ευρύτερη οικογένεια της ακαδημίας που ίδρυσε ο Κόμπι Μπράιαντ ανήκε και η 38χρονη Κριστίνα Μάουζερ, μητέρα τριών παιδιών και προπονήτρια στη Mamba Academy. Γνώριζε προσωπικά την οικογένεια Μπράιαντ αρκετά χρόνια, καθώς εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο που είχε φοιτήσει η Τζιάνα. Λόγω των εξαιρετικών ικανοτήτων της να εξηγεί τα μυστικά της άμυνας ζώνης σε 13χρονα κορίτσια, ο Κόμπι την αποκαλούσε τιμητικά «Mother of Defense».

2020-01-27T013904Z_1154104509_RC21OE9D42HA_RTRMADP_3_PEOPLE-KOBE-BRYANT

Για αυτές τις 7 λευκές ψυχές θα μιλήσει καμία χ@μουρα πρώην η νυν πατριώταρου τηλεπλασιέ για αναρρόφηση κλ@νιων άραγε;

Τζον Αλτομπέλι
56 ετών, προπονητής μιας κολεγιακής ομάδας μπέιζμπολ αλλά και λάτρης του μπάσκετ.

Κέρι Αλτομπέλι
46 ετών, σύζυγος του Τζον και μητέρα της Αλίσα, είχε άλλους δύο γιους.

Αλίσια Αλτομπέλι
13 ετών, φίλη και συμπαίκτρια της Τζιάνα Μπράιαντ στην ομάδα Lady Mamba.

Σάρα Τσέστερ
45 ετών μητέρα της Πέιτον, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός καθολικού σχολείου.

Πέιτον Τσέστερ
13 ετών, επίσης φίλη και συμπαίκτρια της Τζιάνα.

Κριστίνα Μάουζερ
38 ετών, προπονήτρια στη Mamba Academy και μητέρα τριών παιδιών.

Αρα Ζομπάιαν
50 ετών, έμπειρος πιλότος με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, ήταν επί χρόνια ο προσωπικός πιλότος του Κόμπι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: