Οι δύσκολες ώρες της Δέσποινας Μοιραράκη! – «Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με περούκες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκλόνισε με τις δύσκολες ώρες που πέρασε, οι οποίες επηρέασαν την υγείατης και έφτασε σε σημείο να κυκλοφορεί με περούκες, καθώς της έπεσαν τα μαλλιά, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη!

Η «βασίλισσα των χαλιών» σόκαρε!
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν ακόμη και την υγεία της:

«Μου έπεσαν τα μαλλιά, κυκλοφορούσα με τρέσες και δεν το ήξερε κανείς. Από τα επαγγελματικά προβλήματα και το στρες για τα οικονομικά».

Παράλληλα πρόσθεσε για τις οικονομικές δυσκολίες και όσα είχαν γραφτεί για την πτώχευση: «Ως επιχειρηματίας, είχα δυσκολίες οικονομικές στην επιχείρηση.

Το χαλί είναι εποχιακό και πολυτελείας. Το brand μου με έσωσε, έκανα μια μεγάλη στροφή από πολύ ακριβά πράγματα να φέρω πιο οικονομικά. Είχα κάποιες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και το δημόσιο.

Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με το χρήμα και αγόραζα ακίνητα και είχα αγοράσει περισσότερα από 3 με δάνεια.

Όταν τα αγόρασα είχα εισπράξεις, όταν ήρθε η κρίση, οι εισπράξεις που είχαμε δεν ήταν αντίστοιχες με πριν για να ανταπεξέλθω. Δεν το έβαλα κάτω, είμαι αγωνίστρια, απλά είχα κάποια θέματα με τις τράπεζες και έπρεπε να λάβω τα μέτρα μου. Η τράπεζα μας στρίμωξε για το κατάστημα στο Μαρούσι και έγινε μια αίτηση πτώχευσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πτώχευσα ρε παιδιά.

Αυτός ο ελιγμός που έδινε την δυνατότητα να κερδίσω λίγο χρόνο και να μπορώ να διαπραγματευτώ καλύτερα. Το δημοσίευμα θα μπορούσε να βγει νωρίτερα, όταν βγήκε ήταν όλα ήδη τελειωμένα. Είμαι μια αγωνίστρια, δεν μπορείς να βάζεις τέτοιους τίτλους.

Και η δημοσιογράφος δεν με πήρε ένα τηλέφωνο. Εγώ τη βασιλεία μου δεν τη χάνω. Ούτε πτώχευσε η εταιρία, ούτε τίποτα».

Δείτε το βίντεο του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: