Οι δουλειές που έκανε ο υιος του Μπάιντεν, εκμεταλλευόμενος το όνομα και την επιρροή του πατέρα του

Κοινοποίηση:
obama-biden

Οι Ρεπουμπλικάνοι του House Oversight είπαν ότι αναζητούν όλα τα αρχεία μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης Ομπάμα και «μελών ή συνεργατών» της οικογένειας Μπάιντεν σχετικά με τη Ρωσία ή την Ουκρανία, καθώς και όλα τα έγγραφα και αρχεία που σχετίζονται με την Γιελένα Μπατούρινα, μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στη Ρωσία και τον σύζυγό της, τον πρώην δήμαρχο της Μόσχας, Γιούρι Λουζκόφ. Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έλαβε εκατομμύρια δολάρια από την Μπατούρινα, κάτι που ο Τζο Μπάιντεν έχει αρνηθεί.

«Ο Χάντερ Μπάιντεν επωφελήθηκε ιδιαίτερα από την επιτυχία του πατέρα του στην πολιτική, από τη διαχείριση ενός ουκρανικού ομίλου ενέργειας, την πώληση ορυχείων κοβαλτίου στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, τη σύνδεση του πατέρα του με ολιγάρχες πετρελαίου του Καζακστάν και την αποτροπή της καταδίκης ενός Ρουμάνου μεγιστάνα ακινήτων για δωροδοκίες», αναφέρει η επιστολή τους.

Οι επιστολές απευθύνονται στην Ντάνα Ρέμους, σύμβουλο του προέδρου Τζο Μπάιντεν, καθώς και στον Ντέιβιντ Φεριέρο, ο οποίος είναι επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Αρχείων.

δήλωσε την Πέμπτη ότι ο Μπάιντεν είπε την αλήθεια σε μια προεδρική συζήτηση στα τέλη του 2020 ότι ο Χάντερ Μπάιντεν δεν έβγαζε χρήματα στην Κίνα ή σε άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες στο εξωτερικό.

«Είμαστε απόλυτα πιστοί στα λεγόμενα του προέδρου», είπε η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, στους δημοσιογράφους. «Αλλά όπως γνωρίζετε, δεν μιλώ για τον Χάντερ Μπάιντεν, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα επ’ αυτού».

Ο δικηγόρος του Χάντερ Μπάιντεν δεν έχει απαντήσει στα αιτήματα των The Epoch Times για σχολιασμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: