Οι αναρχοάπλυτοι ξεφτίλισαν τα μέτρα τους – Κικίλιας: «Η ωραία μέρα για τη Δημοκρατία μη γίνει κακή για τη δημόσια Υγεία»

Κοινοποίηση:
Μητσοτάκης-Κικίλιας-Κοντοζαμάνης (1)

Ικανοποιημένος μεν από την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη διασπορά του κορωνοϊού στην Αττική.

Έτσι, με τοποθέτησή του στο Twitter, απηύθυνε έκκληση σε όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία» σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ένας λειπει απο την φωτο σωστοί daltons!!! Αν ηταν για θέμα που αφορα την εκκλησία περί συνωστισμού θα σκουζανε στα κανάλια τώρα με 20.000 στην Αττική που είναι τιγκα στα κρούσματα μόκο!!!

  2. Ναι εχει δικιο, κι εμενα το ιδιο πραγμα μου ηρθε πρωτο στο μυαλο, τετοιου ειδους συνελευσεις καλο λοιπον ειναι να γινονται διαδικτυακα απο δω και στο εξης!!!!

Comments are closed.