Οι Πατρινοί απολαμβάνουν την θάλασσα… αλλά τους βγαίνει το μπάνιο ξινό ! «Εφόδους» ΚΑΙ στις παραλίες…

Κοινοποίηση:
1363512

Οι Πατρινοί απολαμβάνουν την θάλασσα… και ταυτόχρονα τους κλέβουν!

Οι πορτοφολάδες δεν έχουν αργίες. Όπως και οι διαρρήκτες οχημάτων! Και την προηγούμενη Κυριακή πήραν αμπάριζα τις παραλίες της περιοχής και όπου δεν έγιναν αντιληπτοί αφαίρεσαν ότι μπορούσαν!

dsfddf-800x510 (1)

Στην περιοχή της Λακκόπετρας δύο οικογένειες που έκαναν το μπάνιο τους, τους αντελήφθησαν εγκαίρως… και τους πήραν στο κυνήγι!

tera-sotiris-1-340x160

Λίγο αργότερα πιθανόν οι ίδιοι… εντοπίστηκαν στην Καλόγρια!

KALOGRIA-BEACH-4

Και εκεί τους κυνήγησαν όμως σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν λουόμενοι… δεν έφυγαν από την περιοχή. Προφανώς θα εντόπιζαν και άλλους στόχους και θα δρούσαν ανάλογα. Στην περιοχή του Ψαθοπύργου, Λόγγου κλπ. έχει παρατηρηθεί φαινόμενο διαρρήξεων ΙΧ.

psathopyrgos-beach-patras-2_01

Προκειμένου οι δράστες να αρπάξουν… ότι μπορούν από μέσα. Έτσι «εφόδους» και στις… παραλίες κάνει το τελευταίο διάστημα η τοπική αστυνομία σε μια προσπάθεια να… «συγκρατήσει» το κύμα παραβατικότητας σε βάρος των λουομένων.

Τα περιστατικά κλοπών σε βάρος των πολιτών που ανυποψίαστοι κάνουν το μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να υπολογίζουν το μακρύ χέρι των επιτήδειων αλλά και οι διαρρήξεις ΙΧ που είναι σταθμευμένα κοντά σε παραλιακά σημεία, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τελευταία.

Το γεγονός προκάλεσε την ενεργοποίηση της αστυνομίας που με περιπολίες σε πολυσύχναστες παραλίες επιχειρεί να το αντιμετωπίσει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι λουόμενοι:

–Στην παραλία:

Να μεταφέρεται μόνο το απαραίτητο χρηματικό ποσό που χρειάζεται ο λουόμενος και η προσωπική του περιουσία να βρίσκεται συνεχώς στο οπτικό του πεδίο.

Να μην μεταφέρονται στην παραλία, μεγάλης αξίας αντικείμενα, όπως κοσμήματα, ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα κ.λπ. Σε περίπτωση που μεταφέρονται τέτοια αντικείμενα, σε καμία περίπτωση αυτά να αφήνονται ανεπιτήρητα. Όπου είναι δυνατόν, να συνεργάζεται με άλλους λουόμενους για την αλληλοεπιτήρηση της περιουσίας τους.

–Στο ξενοδοχείο ή στο τουριστικό διαμέρισμα:

Να προτιμώνται τα ξενοδοχεία ή τα τουριστικά καταλύματα, στα οποία υπάρχουν μέτρα προστασίας της περιουσίας των πελατών.

Κάθε φορά που οι ένοικοι θα αναχωρούν από το δωμάτιο τους να βεβαιώνονται ότι τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κλειστές και ασφαλισμένες.

Να μην μεταφέρουν μαζί τους χρήματα ή τιμαλφή που δεν θα χρειαστούν κατά την έξοδό τους.

patratora

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: