Οι Γερμανοί έχουν και ευθιξία – Ο Μάκης Βορίδης πάλι… όχι! Δείτε πως καμαρώνει τον Γ.Γ. του υπουργείου του, τον κουμπάρο του (!)

Κοινοποίηση:
ΒΟΡΙΔΗΣ

Έξαλλλος έγινε ακροατής που μάς έστειλε ένα χαρακτηριστικό βίντεο που δείχνει τον νεποτισμό και το “εμείς είμαστε το κράτος” της κυβέρνησης. Πρόσφατα, Γερμανός υπουργός παραιτήθηκε γιατί διόρισε κουμπάρο του. Αυτό λέγεται και ευθιξία.

Στο παρακάτω βίντεο, που μας έστειλε αναγνώστης από την αίθουσα του Ταε Κβο Ντο, σε εκδήλωση για τον τουρισμό, ο Μάκης Βορίδης καλεί κοντά του και ασπάζεται το “δεξί του χέρι” και γενικό γραμματέα του πρώην υπουργείου του. Ποιός είναι αυτός; Ο κουμπάρος του Βορίδη..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τον εκανε ανθρωπο η λακανατζου της πολιτικης (ο κωλοτουμπας). Αλλα και εσεις ρε μαλακες τι ψηφιζετε??? Αμετε στο διαολο …..

  2. Οι Γερμανοί είναι γουρούνια και δεν αγαπάνε ούτε τα ίδια τα παιδιά τους,και αυτή που γράφουν το αντίθετο είναι παράσιτα του κερατά και θα τους βρει κακός θάνατος ακόμα και τα καλόπαιδα τους

  3. Βορίδης ο μεγαλύτερος ναζιστής στην ελληνική επικράτεια . Ο μαχαιροβγάλτης της Νομικής και ο Τσεκουρατος των δρόμων

  4. “”” …………που δείχνει τον νεποτισμό και το “εμείς είμαστε το κράτος” της κυβέρνησης.”””” Το ΑΝυπαρκτο κρατος του ελλαδισταν εχει κυβερνηση!!!!!!! 🫧🫧🫧👏👏

  5. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας , μας αγαπάνε.

Comments are closed.