Οι Αυστριακοί κομάντος ”τάπωσαν” τους Τούρκους: ”Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα” – Επιβεβαιώνεται η πτώση του τουρκικού drone

Κοινοποίηση:
ETLOuc9XQAcjE7y

Συγκλονίζουν οι Αυστριακοί κομάντος που ήρθαν στην χώρα μας για να προστατεύσουν τα σύνορά μας.
Είναι αλήθεια πως οι Τούρκοι αιφνιδιάστηκαν με τις εξελίξεις και έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν πέρα από την ελληνική ”πολεμική μηχανή” και την αυστριακή.

Την ενόχλησή τους για την παρουσία αστυνομικών από χώρες της ΕΕ στον Έβρο, στο πλευρό των Ελλήνων συνοριοφυλάκων που κρατούν κλειστά τα ελληνικά σύνορα στις ορδές των παρανόμων μεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν από την περιοχή της Αδριανούπολης, αποκάλυψαν Τούρκοι αστυνομικοί λίγες ώρες πριν το νυχτερινό επεισόδιο στις Καστανιές.

Οι κομάντος της αυστριακής δύναμης Cobra, οι οποίοι περιπολούν στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με με Τούρκους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του φράχτη.

Κάποια από τα δεκατρία επίλεκτα μέλη της αυστριακής ομάδας Cobra, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ενισχύοντας τις ελληνικές δυνάμεις που φυλούν τα σύνορά μας, ρωτήθηκαν την Τρίτη από τους Τούρκους που βρέθηκαν απέναντί τους: «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;».

Οι κομάντος της αυστριακής αστυνομίας απάντησαν στους Τούρκους αστυνομικούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Emperor, oι Πολωνοί σταματήσανε τους τούρκους και τους συμμάχους τους – άλλους μουσουλμάνους, στην Μεγάλη 2η πολιορκία της Βιέννης το 1683. Οι Πολωνοί του Γιαν Σομπιέσκι, αυτοί σώσανε την Ευρώπη και όχι οι Αυστριακοί οι οποίοι είχαν κατατροπωθεί απο τους τούρκους. Διάβασε πρώτα καλά τι συνέβη !. Οι Γερμανοί, Αυστριακοί, Ιταλοί ( η Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία τότε ) καθώς και η τότε Ουγγαρία που ήταν όλοι μαζί εκεί αμυνόμενοι των τούρκων, δεν κάνανε πολλά πράγματα και μάλιστα χάνανε. Εαν δεν επενέβαινε ο Ιωάννης ο Β’ ο Σομπιέσκι μετά απο πρόσκληση των Αψβούργων, σήμερα θα ήμασταν μουσουλμάνοι…

    1. Ότι ήταν οι Πολωνοί οι Γερμανοί κτλ δηλαδή η λεγόμενη “Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία”.Έιχαν τους Ευρωπαίους σύμμαχους τους οι Αυστριακοί δεν ήταν μόνοι τους.Για χάρην συντομίας έγραψα ότι τους σταμάτησαν οι Αυστριακοί στις πύλες της Βιέννης.Να είσαι πάντα καλά φίλε Χρήστο.

  2. Οι Αυστριακοί σταμάτησαν 2 φορές στις πύλες της Βιέννης τους Τουρκαλάδες Ισλαμοφασίστες και έσωσαν την Ευρώπη απο την Οθωμανική αυτοκρατορία.Οπότε οι Αυστριακοί έχουν το know how στο να γλεντάνε τους Μογγόλους όπου τους πετύχουν!!!Δωστέ σαν φόρο τιμής την Ελληνική ιθαγένεια σε αυτούς τους 13 λεβέντες απο την Αυστρία και πάρτε την απο 13 Συριζέους!!!

  3. Οι Αυστριακοί σταμάτησαν 2 φορές στα τείχη της Βιέννης του τουρκαλάδες Ισλαμοφασίστες!!!Και έσωσαν την Ευρώπη απο την γ@μημένη οθωμανική αυτοκρατορία.Οπότε οι Αυστριακοί έχουν το know how στο να να γλεντάνε όπου τους πετύχουν τους Μογγόλους.Δωστέ σαν φόρο τιμής την Ελληνική ιθαγένεια σε αυτούς τους λεβέντες απο την Αυστρία και πάρτε την απο τουρκολάγνους κατσαπλιάδες στυλ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κτλ.

  4. ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    1. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…….ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ……

      1. Αντε και στο διαολο ρε τακη συριζοπουστα. Αντε και στο διαολο μαλακα.

  5. Η ευρωπαικη ενωση ειναι μεγαλο οραμα απλα εγινε Γερμανικη ενωση και γαμηθηκαν ολα.

    1. H Ευρωπαικη ενωση ειναι οτι καλυτερο αν την διοικουσαν οι Ευρωπαιοι και οχι οι Σταυρωτες του Ιησου Χριστου που περνουν αποφασεις για την καταστροφη των κατοικων στους οποιους ανηκε αυτη η Ηπειρος

    2. ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ 4 ΡΑΙΧ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ

    3. Η ΕΕ ήταν ιδεατη μόνο στα όνειρα μας. Γιατί αυτοί ξέρανε για πιο λόγο την θεσπισαν και που θα κατέληγε. Εμεις τα ζώα αιφνιδιαστηκαμε

Comments are closed.