Οι Έλληνες το αποφάσισαν: Θέλουν το Εθνικό Κόμμα στην επόμενη βουλή!

Κοινοποίηση:
marc

Σε μια ακόμα συστημική δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του ANT-1 από την εταιρία Marc, έδειξε το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ στο 3.4% στην πρόθεση ψήφου. Ο Ελληνικός λαός δεν μασάει από την βρώμικη προπαγάνδα, τους φωτογραφικούς νόμους και τις απαγορεύσεις και επιθυμεί να δει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην επόμενη βουλή!

Καταλαβαίνετε επομένως γιατί επισπεύδουν την ν-τροπολογία για την μη συμμετοχή μας στις προσεχείς εκλογές, κάτι που ωστόσο θα αποτύχει οικτρά για πολύ συγκεκριμένους λόγους όπως έχουν αναφέρει πλήθος συνταγματολόγων σε ολόκληρη την χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το νομικό τμήμα του κόμματος μας είναι έτοιμο να απαντήσει με κάθε νόμιμο μέσο στις προκλήσεις και στις απέλπιδες προσπάθειες κυβέρνησης -αλλά και αντιπολίτευσης- για την αλλοίωση του χαρακτήρα των ελεύθερων εκλογών και της λαϊκής κυριαρχίας, μην επιτρέποντας σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες να εκφράσουν την πολιτική τους επιλογή.

ellhnes.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. νδ 32% συρ 25 % πασοκ 8 % κκε 5 % ποιοι ψηφιζουν ακομα αυτουσ δεν το καταλαβαινω , τοσουσ πολλουσ εχουν βολεψει ?
    δηλαδη οι ανθελληνεσ ειναι πιο πολυ απο μασ σε αυτην την χωρα? η ειναι τουβλα στο μυαλο ? μαλλον λιγο απο ολα …παμε χαμενοι ..

  2. Κυριάκο δαγκωτό ! Σοβαρή εξωτερική πολιτική. Περιορισμός λαθροεισβολής. Βοήθεια οικονομική στα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Γενικά χωρίς πολλές φαμφάρες ότι υποσχέθηκε το έκανε .
    Ο Κασιδιάρης αν υποθετικά πούμε ότι γίνει κάποτε κυβερνήτης η χώρα το πρώτο πράγμα που θα βιώσει θα είναι ένα νέο Αττίλα από τους Τούρκους και έναν νέο εμφύλιο εσωτερικά.
    Η πολιτική δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θέλει ούτε τσαμπουκά ούτε σβάστικες.Το μόνο που θέλει είναι αυτό που λέει η η ίδια η λέξη..πολιτική.
    Και μακριά από τον ρουφιανοτσίπρα τον ψεύτη και τον απατεώνα.

  3. Ολα τα φταιει ο κασιδιαρης! Γελοιοι ! μιζεροι βλαχοελληνες! φερτε κανα οθωνα να σας κυβερνησει ‘Η ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠ ΑΦ ΤΟΥΣ’ Που σας κυβερνανε γενεες των γενεων χρονια τωρα 40 τοσα! Μαλακες ανοητα ανθρωπακια!!!!!

  4. Τόσες δημοσκοπήσεις και πάντα γύρω στο 30-32% η ΝΔ . Αν υποθέσουμε ότι είναι όλες στημένες και μία στο εκατομμύριο είναι αληθινή τότε δυστυχώς τους Έλληνες δεν τους νοιάζει τίποτα δεν τους πείραξε πουθενά ο Κούλης. Όμως δεν είναι αυτό. Απλά τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει την πλειοψηφία του λαού με διορισμούς, αναθέσεις έργων, μίζες, καταθέσεις, ακίνητα, αυτοκίνητα, ζωή χαρισάμενη. Μου έρχονται στο κινητό απ’την Google καθημερινά κάποια πόθεν έσχες δημάρχων, καταθέσεις ακίνητα από 6-19 όλοι τους και 3-6 αυτοκίνητα ο καθένας. Δεν υπάρχει τέτοια χώρα. Το κακό είναι ότι ένα 40% πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Αλλά είπαμε είμαστε μειοψηφία. Για αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Κοιτάξτε γύρω σας πόσα καινούρια αυτοκίνητα χιλιάδων ευρώ κυκλοφορούν και για να τα αγοράσει κανείς πρέπει να δώσει από 15.000 και πάνω. Δυστυχώς θα τους τρώμε χρόνια στη μάπα.

  5. Κανενας δε θελει τον κασιδιαρη περα απο κατι καμμενες γκομενες τιγκα στην πουδρα και τα κραγιον,κατι αεργους τελειωμενους ναυαγια ζωης και φυσικα κατι βολεμενους γερους πρωην ενστολους χαρτογιακαδες…ευτυχως τελειωσαμε για παντα με αυτον τον εγωισταρο που αγαπαει μονο τους κακοσχηματισμενους κοιλιακους του..

    1. σκεπτομενος παιδοφιλος αντιχριστος ισλαμοκου-μουνι ειναι ολοκληρο τονομα σου…καλο λιωσιμο στη κολαση νεκρε!

  6. Το ευχάριστο ειναι οτι ολα τα κομματα θα χάσουν έδρες οι οποίες θα τις πάρει ο Κασιδιάρης

  7. Ακόμα και οι στημένες δημοσκοπήσεις πλέον δείχνουν άνω του 3%. Φυσικά αυτό τρέμει η ΝΔ και ο Βελόπουλος που θα είναι εκτός βουλής.

  8. Ο/Η μέση ψηφοφόρος είναι μία θείτσα/ένας μπάρμπας γύρω στα 75 που ακούει Παπαδάκη και Αυτιά.
    Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι πόσα θα πάρουν. Δε τους νοιάζει η προοπτική της χώρας.
    Καληνύχτα

  9. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!

    Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ και ΟΧΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ….!!

    ΑΛΛΙΩΣ, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ??

  10. ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ…ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΝΔ.

    1. οι ψηφοι των ναζι ναι θα πανε στη ΝΔ φσυικα γτ ολοι οι ψηφοφοροι της ειναι οι πραγματικοι ραγιαδοναζι!

  11. Μην πιστεύετε στημένες δημοσκοπήσεις που προωθεί το εβραϊκό σύστημα.Η νουδούλα είναι κάτω από 20%,αλλά στις στημένες εκλογές,η εταιρεία του Ρότσιλντ που βγάζει αποτελέσματα κατά το δοκούν,θα της δώσει γύρω στο 30%

  12. Η οχι και τοσο αθωα επανεμφανιση του Καρατζαφερη-Απεγνωσμενεs προσπαθειεs να κοπουν οι διαρροεs στα δεξια τηs ΝΔ!

  13. Ρε, ότι και να ψηφίσετε πασόκοι θα κυβερνούν από πίσω. Σοσιαλισμός και ΠΑΣΟΚ, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση και μαφία παγκόσμιος, όχι όπως οι ερασιτέχνες στην Κολομβία……

  14. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όποιο νομοσχέδιο και να φέρουν στην Βουλή, το βράδυ των εκλογών θα είμαστε οι θριαμβευτές!

  15. Δυστυχως το “κυνοβουλιο” θα ψηφισει νομοσχεδιο γισ να μη κατεβει στις εκλογες το εθνικο κομμα.
    Αυτη ειναι η δημοκρατια τους!

  16. Το Εθνικό κόμμα Έλληνες έχει διψήφια ποσοστά και επειδή έχει διψήφια ποσοστά θέλουν να το αποκλείσουν. Θα γίνει όμως αυτό που θέλει ο Θεός και όχι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι και ο Θεός θέλει να βρίσκεται στη βουλή για να υπάρχει πραγματικός πατριωτικός λόγος

  17. ΒΛΕΠΩ το ανυπαρκτο κομμα Βελοπουλου να καταρεει…….
    ηταν κομμα μιας χρησης και ειδικου σκοπου……
    ψηφιζε οτι τουλεγε η ανθελληνικη ΝΔ

  18. Δημοσκοπος Γ. Μαυρος της MRB στο OPEN TV 30/1/2023:
    “το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα εκλεξει πανω απο 20 βουλευτες
    στις ερχομενες εκλογες”…….
    για να παρει πανω απο 20 βουλευτες ,
    πρεπει το ποσοστο να ειναι πανω απο 7%…..
    τα λεω αυτα εδω και εβδομαδες…..απο την Πρωτοχρονια 2023 ……
    ΕΓΡΑΦΑ σε σχολια :
    “το ποσοστο ειναι πανω απο 7% και ισως κοντα στο 10%…..
    γιαυτο τον Μητσοτακη τον επιασε αμοκ………….
    αλλα μισουμε τοσο πολυ και αυτον
    (τον γυιο του δοσιλογου της κατοχης)
    και το κομμα του την ανθελληνικη και μασωνικη ΝΔ ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ” ………

  19. Άμα τον αποκλείσουν τα λαμόγια, κατέβα Στέφανε. Θα σου δώσουμε τις ψήφους του Ηλία. Θα μπεις με τα τσαρούχια. Άντε, θα αναγκαστούν να σου βάλουν και φύλαξη, οι φονιάδες…

  20. να χαρω εγω δημοκρατικο τοξο ……………………………………….τωρα πλέον ειμαι αποφασισμένος με τον αδικημένο δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Η ΝΔ πρώτη με 32%; Τι να πω;
    Φάτε Μητσοτάκη και ξερό.ψωμι

  22. Οι σκατοέλληνες, αντί να ψηφίσουν “Ελληνες” μήπως σωθεί η χώρα, συνεχίζουν το χαβά τους…
    Σκ@τά στα μούτρα σας. Να σας φάνε οι τούρκοι να σας αρέσει κιόλας.
    ΣΚΑΤΟ ΛΑΕ

    Υ.Γ. στείλτε μου κ άλλες αριστερές θυγατέρες στο παν/μιο να τις περάσω ένα χεράκι …από όλα τα μαθήματα.

  23. Στέφανε προχώρα με Ηλία. Τι άλλο να κάνουμε. Όλοι εμείς δεν έχουμε συμφέροντα και θέλουμε Ηλία για την Ελλάδα. Ξεφτιλίστηκαν οι γιαλαντζί δεξιοί των πρεσπών και οι συριζαίοι που βρίζουν ο ένας τον άλλον για εγκληματική οργάνωση και αυτοί οι απατεώνες συνασπίστηκαν κατά του Ηλία!

  24. …μάγκες αλήθεια τώρα βγάζετε πρώτο κόμμα τη νδ??? τι να πω αυτή η χώρα είναι άξια της μοίρας της…

  25. ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

Comments are closed.