Οινοποιείο δίνει μισθό 10.000 δολάρια το μήνα σε κάποιον που “ρουφάει τη ζωή κάθε μέρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
oinopoiio

Είστε γνώστης των κρασιών υψηλής ποιότητας και χρειάζεστε μια αλλαγή στην καριέρα σας; Ίσως αυτή η αγγελία εργασίας σας τραβήξει την προσοχή.

Το οινοποιείο «Murphy-Goode» στην Καλιφόρνια προσφέρει μια θέση ενός έτους με μισθό 10.000 δολάρια το μήνα.

Ο τυχερός υποψήφιος δεν θα κερδίσει μόνο πολύτιμη εμπειρία στη βιομηχανία του του κρασιού αλλά θα ζήσει επίσης στην ειδυλλιακή πόλη του Χελντσμπουργκ χωρίς ενοίκιο για όλο το χρόνο.

«Έχουμε μια δουλειά που θα σας εκτοξεύσει αμέσως στη στρατόσφαιρα του κρασιού», λέει ο οινοποιός Μέρφι Γκουντ.

«Ψάχνετε για μια αλλαγή στην καριέρα σας αναζητώντας το πάθος σας; Μήπως λέξεις όπως Cabernet, Rosé και Chardonnay είναι συχνά στο στόμα σας;».

Η οικογενειακή επιχείρηση αναζητά κάποιον που «ρουφά τη ζωή κάθε μέρα». Η θέση είναι ανοιχτή σε όσους είναι 21 ετών και άνω και έχουν άδεια να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να υποβάλετε αίτηση, το Murphy-Goode Winery σας προσκαλεί να στείλετε ένα μήνυμα-βίντεο και να εξηγήσετε «γιατί θέλετε μια πραγματικά καλή δουλειά».
Οι πρώτες 90 ημέρες της δουλειάς θα περιλαμβάνουν τα τεχνοκρατικά της δουλειάς και όλες τις πτυχές της συγκομιδής κρασιού.Μετά από αυτό, η ομάδα του οινοποιείου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μονοπάτι που ταιριάζει στις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας.

Θα μπορούσατε να καταλήξετε να εργάζεστε στους όμορφους αμπελώνες ή να διαχειριστείτε ένα από τα δωμάτια γευσιγνωσίας του οινοποιείου.

Οι αιτήσεις αναμένονται έως τις 30 Ιουνίου ενώ η δουλειά ξεκινά από αυτόν τον Σεπτέμβρη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: