Οικολογικό θρίλερ στη Νότια Ουαλία: Εκατοντάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Κοινοποίηση:
nekra-poulia-2

Με εκατοντάδες νεκρά πουλιά γέμισε δρόμος της Νότιας Ουαλίας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα, παρά τις έρευνες των Αρχών, η αιτία θανάτου τους. Τα 225 ψαρόνια βρέθηκαν σε δρόμο του Ανγκλσέι και είχαν αίμα στα σώματά τους.

Η οργάνωση Animal and Plant Health Agency περισυνέλεξε τα πουλιά, προκειμένου να προχωρήσει σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί, αν αυτά έχουν δηλητηριαστεί, ενώ η τοπική αστυνομία έκανε λόγο για μία πολύ παράξενη υπόθεση, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε, να την ενημερώσει.

Από την πλευρά του ένας κάτοικος της περιοχής, η σύντροφος του οποίου βρήκε τα πουλιά, ανέφερε ότι έμοιαζε «σαν να έπεσαν νεκρά από τον ουρανό». Ο 41χρονος Dafydd Edwards είπε ότι η σύντροφός του, Hannah Stevens, είδε στην αρχή ζωντανά τα πουλιά ενώ πήγαινε σε ένα ραντεβού το απόγευμα της Τρίτης. «Είπε πως είδε εκατοντάδες από αυτά να πετούν από πάνω της και σκέφτηκε πως το θέαμα ήταν καταπληκτικό, αλλά στην επιστροφή μια ώρα αργότερα ήταν όλα νεκρά στο δρόμο», δήλωσε ο Dafydd Edw

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: