Οικογενειακές ιστορίες… από τις αδερφές Κάρεϊ! «H αδερφή μου με νάρκωσε και αποπειράθηκε να με πουλήσει σε σωματέμπορα»

Κοινοποίηση:
111

Oικογενειακές ιστορίες… από τις αδερφές Κάρεϊ.

Για την «άκαρδη, κακιά, εκδικητική και εντελώς περιττή δημόσια ταπείνωση», η Άλισον Κάρεϊ ζητάει από τη διάσημη αδερφή της Μαράια Κάρεϊ χρηματική αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας κατέθεσε η Άλισον Κάρεϊ για την «απέραντη συναισθηματική θλίψη» που της προκάλεσαν αυτά που έγραψε στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο «The Meaning of Mariah Carey» μίλησε ανοιχτά για τα παιδικά της τραύματα, τα οποία και αποδίδει στα μεγαλύτερα αδέρφια της. Μεταξύ άλλων, επιρρίπτει ευθύνες στην αδερφή της Allison για ένα τραγικό συμβάν, το οποίο βίωσε σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάει για την κακοποίηση που υπέστη από την αδερφή της σαν παιδί, τονίζοντας πως πάντα ένιωθε outsider της οικογένειας. «Ήμουν μόλις 12 ετών, όταν η αδερφή μου με νάρκωσε με valium, μου προσέφερε κοκαΐνη, με τραυμάτισε με εγκαύματα τρίτου βαθμού και αποπειράθηκε να με πουλήσει σε σωματέμπορα», είχε εξομολογηθεί.

Η Άλισον αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς αναφέροντας πως η Μαράια δεν παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα είπε. Ακόμα τόνισε ότι οι διηγήσεις της είχαν μοναδικό σκοπό να την «ταπεινώσει και να την ντροπιάσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.