Οδησσός: -Maxim Martchenko- ΄΄Να μην επιτραπεί η απομάκρυνση αμάχων μέσω των ανθρωπιστικών διαδρομών΄΄

Κοινοποίηση:
Максим Марченко

Οδησσός, εγκληματικό ντοκουμέντο!

Στις 16/3/22 ο κυβερνήτης της περιοχής Οδησσού, Μαξίμ Μάρτσενκο, εξέδωσε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οκτώ εκπαιδευτικά και πέντε νοσοκομειακά ιδρύματα της πόλης περνούν στα χέρια του στρατού και εκεί εγκαθίστανται βαριά αντιαρματικά, πυροβόλα, μηχανοκίνητα συστήματα και σωρεία άλλων στρατιωτικών υλικών!

Στο σημείο 3 της εγκυκλίου αναφέρεται ρητά: ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ! Έτσι ακριβώς. Οι άμαχοι θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» των… ανδρείων «πατριωτών», υπερασπιστών της Ουκρανίας! Είναι γνωστό ποιοι χρησιμοποιούν τους αμάχους ως «ζωντανή ασπίδα»! Μέχρι τώρα το είδαμε αυτό σε τρομοκρατικές οργανώσεις και «στρατούς» τύπου ASIS!

Και στην Ουκρανία, ξένοι δημοσιογραφικοί παράγοντες επιμένουν να εθελοτυφλούν για το ποιόν της «ποιότητας» των ληστοσυμμοριών που δείχνουν ανοικτά ότι οι άμαχοι είναι «χρήσιμοι» μόνο ως ζωντανή ασπίδα!

Έχει κανείς ερωτήσεις γιατί ο ρωσικός στρατός «καθυστερεί» στις επιχειρήσεις;

Ακούστηκε έστω και μια φορά σε δυτικό ΜΜΕ περί χρήσης αμάχων ως ασπίδα στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία;

Στη μαρτυρική Μαριούπολη, ήδη, δεκάδες «λεβέντες» του ΑΖΟΦ και άλλων «ατρόμητων» νεοναζιστών…. αλλάζουν ρούχα και επιχειρούν να εγκαταλείψουν την πόλη μαζί με τους άοπλους πολίτες! Και η επίσημη «ειδησεογραφία» στο Κιέβο βγάζει ανακοινώσεις ότι ο ρωσικός στρατός έχει «αποδεκατιστεί»!!! Μόνο που δε μας είπαν ότι σύντομα οι… ηρωικοί ναζιστομαχητές θα φτάσουν έξω από τη Μόσχα!

Δημήτρης Λιάτσος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έτσι εξηγήται γιατί έχει εξαφανιστεί ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός απ’ αυτό τό πόλεμο.
    Άν ήταν εκεί θά ‘πρεπε νά καταγκείλει τά εγκλήματα πολέμου τών Ουκρανών.

  2. Όταν σου τα λέγαμε δέν μάς πίστευες Χίο…..πολύ πρίν κυκλοφορήσει το χαρτί αυτό. Υπάρχει και δεύτερο, ψάξε να το βρείς !

  3. Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις, έβλεπα προχθές στο Netflix, για τον Ιβάν τον τρομερό (Τζων Νεμανιουκ) ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος χασάπης στο στρατόπεδο συγκεντρώσεις της Τρεμπλινκα και ήταν Ουκρανός.
    Εκεί λοιπόν υπήρχε και ένας άλλος κοπρίτης ναζί Ουκρανός πού λεγότανε Μαρτσενκο… Ρε κάτι συμπτώσεις με τους απογόνους των ναζί.

  4. Ουστ μνι με στριγκακι ! Φατε ρε κατι παληκαραδες πουχει η Ουκρανια που κρυβονται πισω απο τη φουστα της μαμας τους και το παιζουνε και ναζι γιαλαντζι!

Comments are closed.