Οδηγός παγιδεύτηκε μέσα στο Tesla του

Κοινοποίηση:
tesla

Ο Τομ Έξτον από το Ηνωμένο Βασίλειο, δηλώνει στο διαδίκτυο ως το «επόμενο» θύμα ενός Tesla, καθώς όπως ανέφερε οδηγούσε στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, όταν μέσα σε λίγα λεπτά από την αρχή της διαδρομής, το Model Y τερμάτισε τη λειτουργία του και τον εγκλώβισε μέσα.

Το Tesla που ήταν στην κατοχή του μόλις πέντε ημέρες, κατάφερε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου με ασφάλεια ενώ μία φωτογραφία που τράβηξε ο Έξτον δείχνει την οθόνη του αυτοκινήτου να αναφέρει το μήνυμα «Το ηλεκτρικό σύστημα δεν μπορεί να υποστηρίξει όλες τις λειτουργίες. Απενεργοποίηση λειτουργιών για εξοικονόμηση ενέργειας».

Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο ήταν φορτισμένο και διέθετε αυτονομία πάνω από 348χλμ. Δυστυχώς, η απώλεια ρεύματος σήμαινε κάτι περισσότερο από ένα ξαφνικό τέλος στο ταξίδι του Tesla καθώς δεν άνοιγε πλέον και η πόρτα του οδηγού. Φανερά πανικοβλημένος ο οδηγός άνοιξε την πόρτα από τον ειδικό χειροκίνητο μοχλό που υπάρχει για αυτές τις περιπτώσεις σε όλα τα Tesla, αλλά από υπερβολική δύναμη κατάφερε να σπάσει το τζάμι.

tge

Αν και είπε ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Tesla ήταν χρήσιμη, έχει μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα: «Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πάρε ένα Polestar. Ή οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα Tesla».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: