Οδηγοί πλακώθηκαν μετά από σύγκρουση σε αγώνα στο NASCAR [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
nascar

Επεισοδιακός αποδείχτηκε ο αγώνας για το Xfinity Series του NASCAR στο Κεντάκι την Παρασκευή (10/7). Με 13 γύρους να απομένουν, από τους 200, για το φινάλε του αγώνα, ο Noah Gragson της JR Motorsports χτύπησε από πίσω τον Harrison Burton της Joe Gibbs Racing, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να πέσουν στις προστατευτικές μπαριέρες και να χάσουν έδαφος από τους πρωτοπόρους.

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα ο Gragson βρισκόταν στην 9η θέση και ο Burton 20ός. Πάντως και οι δύο τερμάτισαν στον αγώνα, με τον πρώτο να τελειώνει 7ος και τον δεύτερο στη 12η θέση. Μετά την καρό σημαία και τον τερματισμό, ακολούθησε νέος… αγώνας, αλλά αυτή τη φορά… πυγμαχίας!

Ο Burton ήταν σαφώς εκνευρισμένος από το περιστατικό που του στοίχισε ένα καλύτερο πλασάρισμα και πλησίασε τον Gragson, τον οποίο και έσπρωξε. Εκείνος αντέδρασε ρίχνοντάς του μια μεγαλοπρεπέστατη μπουνιά!

Ο καυγάς άναψε και οι δύο οδηγοί συνέχισαν να παλεύουν, μέχρι να παρέμβουν οι άνθρωποι του NASCAR και να τους χωρίσουν. Και φυσικά, το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες!

Δείτε τον καυγά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: