ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!! Θλιβερές εικόνες με ράντζα στους διαδρόμους στα νοσοκομεία της Αττικής! Γεροντάκια ψυχορραγούν αβοήθητα [ΦΩΤΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
90-2

Εικόνες ντροπής επικρατούν στα νοσοκομεία της Αττικής, καθώς δεκάδες ράντσα βρίσκονται στους διαδρόμους τον νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Το τελευταίο διάστημα έχουν μειωθεί οι εισαγωγές περιστατικών κορονοϊούστα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά κρεβάτια για ασθενείς με Covid-19. Ωστόσο, δεκάδες ράντσα έχουν γεμίσει τους διαδρόμους, κυρίως για γενικά παθολογικά περιστατικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, με την αύξηση των εμβολιασμών σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυξήθηκε και η προσέλευση ασθενών άλλων παθήσεων στα ΤΕΠ των εφημερευόντων νοσοκομείων, οι οποίοι το απέφευγαν στο παρελθόν εξαιτίας του φόβου μην κολλήσουν τον ιό προσερχόμενοι στα νοσοκομεία.

Παράλληλα, στην ανάπτυξη μεγάλου αριθμού ράντσων συμβάλλει η μετατροπή πολλών κλινικών σε τμήματα αποκλειστικά για νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού, κάτι που συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες όταν το τρίτο κύμα της πανδημίας καθήλωσε το σύστημα υγείας στην Αττική. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι έξι νοσοκομεία στην Αττική νοσηλεύουν αποκλειστικά περιστατικά κορονοϊού.

Οπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, όλα τα μεγάλα νοσοκομεία πια εμφανίζουν πολλά ράντσα ύστερα από εφημερίες σε γενικά παθολογικά περιστατικά. Στο Αττικόν, μάλιστα, έχουν αναπτυχθεί 60 ράντσα (!) σε γενικά παθολογικά περιστατικά, ενώ δεκάδες είναι τα κενά κρεβάτια στις κλινικές κορονοϊού. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε πολλά άλλα μεγάλα νοσοκομεία.

Εκτός ΜΕΘ

Την ίδια ώρα, αυξητική είναι η τάση των διασωληνωμένων πασχόντων από άλλα νοσήματα και πτωτική η τάση που διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ με κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι τα ράντσα στα νοσοκομεία της Αττικής, εικόνα που παραπέμπει σε άλλες εποχές και πολεμικές συνθήκες, υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα είχαμε φτάσει στο σημείο να νοσηλεύονται στους διαδρόμους μέχρι και ασθενείς με κορονοϊό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και έχουν σοβαρά νοσήματα.

RANTSA1-450x600 RANTSA2-450x600 RANTSA3-450x600

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ουγκαντα αφρικανικη χωρα, ελλαδα κουλεικη 4oκοσμικη χωρα

  2. εν καιρο πανδιμιας αυτα ειναι αδιανοιτα !!! επρεπε να φτιαξουν νεα νοσοκομεια και να υπαρχει περιθαλψη σωστη !! μα δε εχουμε πανδιμια γιαυτο ολα ειναι χιμα στο κυμμα και ας μας ζαλιζουν και μας φοβεριζουν οτι λενε ειναι αντιφαση μονον για να μας ελενχουν τα κανουν και οι χαζοι τσιμπαν δυστυχώς

  3. Στην ελλαδα φτιαχνονται υπερσυγχρονα εμβολιαστικα κεντρα. Την ιδια ωρα οχι μονο δεν φτιαχνονται νοσοκομεια αλλα στα νοσοκομεια πεθαινει κοσμος. Και αυτοι ολοι οι αρμοδιοι ολη μερα σου λενε για το εμβολιο. Χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβει κανενας τι παιζει με τις μιζες; γιατι πως γινεται ολοι αυτοι που νοιαζονται να μην αρρωστησω απο κορονοιο στο μελλον, να μη δινουν μια για τα ραντζα και για τον κοσμο που πεθαινει σημερα αβοηθητος απο αλλες αρρωστιες. Πως γινεται; να που γινεται. Ειναι πολλα τα λεφτα. Που μεχρι και οι παρενεργειες απο τα εμβολια κρυβονται. Και αυτοι που τους βαζουν ολους οτι πεθαινουν απο κορονοιο οι ιδιοι λενε οτι δεν πεθανε καποιος απο το εμβολιο ακομα και αν πεθανε αμεσως μετα το εμβολιο οπως η γυναικα.

Comments are closed.