ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ “ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ”. ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
3401380

Κάποτε οι εκδότες συμπεριφέρονταν σαν κανονικοί άνθρωποι. Όταν εκνευρίζονταν ή όταν διακυβεύονταν τα συμφέροντα τους, ξεσπάθωναν δημόσια και έβγαζαν στη φόρα τα άπλυτα των αντιπάλων τους. Έτσι μαθαίναμε και ορισμένες αλήθειες. Τώρα που και οι Ολιγάρχες συνδικαλίζονται εφαρμόζοντας κανόνες «καλής συμπεριφοράς» τρομάρα μας, όταν αποκαλύπτονται τα …. «άπλυτα» τότε επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ή καλύτερα συνωμοτική σιγή ασυρμάτου. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που αποκαλύφθηκε πώς η θωρακισμένη Mercedes  στην οποία επέβαιναν οι δύο εκτελεσθέντες στον Κορυδαλλό, ήταν του Γιάννη Αλαφούζου.

Ανασύραμε λοιπόν από το παρελθόν ένα video όπου οι εκδότης Γιώργος Κουρής που έχει πλέον εγκαταλείψει τα εγκόσμια, βγάζει στη φόρα όλο το παρελθόν του Αριστείδη Αλαφούζου, μακαρίτης και αυτός, όταν «λάδωνε» τον αποθανόντα Κώστα Μητσοτάκη, τότε πρωθυπουργό αλλά και τα άπλυτα του «γιόκα» του, όπως τον αποκαλεί, Γιάννη Αλαφούζο. Μαθαίνουμε πολλά από αυτήν την τηλεοπτική παρέμβαση του Γιώργου Κουρή. Παρακολουθεί άλαλος ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ που έχει και αυτός αποδημήσει εις Κύριον. Την ειδική εκπομπή παρουσιάζει ο κατά πολύ νεότερος Τέρενς Κουίκ ο οποίος συμμετέχει κυρίως δια της…. αφωνίας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όταν τα λαμογια κάθε είδους κάνουν πάρτυ με τα μύρια του κόσμου, όταν οι πολιτικοί μαφιόζοι λαδωνονται έχοντας τεράστιες περιουσίες, όταν ορκιζονται ότι θα υπερασπίσουν το δημόσιο συμφέρον και έβαλαν μέσα την χώρα με 400+ δις και γλεντάνε ο κακομοίρης δεν έχει να φάει.
    Σκατα στα μούτρα σας, κανταντησε η πατρίδα μας, ΚΟΛΟΜΒΙΑ ναρκωτικά, όπλα, μαφία, λαθρεμπόριο, αισχροκερδια κ όλα για τ φράγκα. Μέχρι κ ο ΣιχαΜενιος πούλαγε μαγκιες από κει κ πέρα αντιλαμβάνεται κανείς το επίπεδο της πατρίδας μας….

  2. ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  3. Η τεχνική εταιρεία του Αριστείδη Αλαφούζου ιδρύθηκε το 1952, μόλις ανέλαβε υπουργός Μεταφορών και Υποδομών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ συγχρόνως ο Αλέξανδρος Καραμανλής καίτοι δικηγόρος συστήνει επιχείρηση χωματουργικών έργων.
    Πολλές υπεργολαβίες σε μεγάλα αντιπλημμυρικά όπως στον Αξιό, Στρυμώνα, σε έργα που ανελάμβανε ο νεαρός τότε Αλαφούζος.

  4. Μητσοτάκη έτυχε κινέζικος Κορωνοιος ρώσικος πόλεμος καί ρωσική ακρίβεια αλλά τα κατάφερες και νικησες.Η οικονομία πάει φοβερά καί παντού ζητάνε εργαζόμενους.Οσοι θέλουν λεφτά νά πάνε για δουλειά δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια.Τον Κουρή πληρώνουν όλοι με αυτά που έφαγε καί μερικούς ακόμη όπως λαμπρακη,Μπόμπολα,κοκαλη κλπ.Ε όχι καί ο Κουρής να φώναζε για άλλους.

  5. Μην παίζεις με τον Κουρή ρε!!!!Γιατί αν συνεχίσεις ,θα τα ξεσκεπάσουμε όλα όσα ξέρουμε 😅😅😅Αλλοιως δηλαδή …όλα καλά δεν θα πούμε τίποτα.Ασε μας να κάνουμε κ μεις καμμία βούτα.Ανεκαθεν ένα απέραντο κωλοχανειο.Εδω βρέθηκε του Αλαφούζου το όχημα στα χέρια του δολοφονημένου,και όλα καλά….δεν κουνιέται φύλλο απ’ την εισαγγελία εννοείται βέβαια.Λες και είναι κάτι το δεδομένο ,άκρως φυσιολογικό.Καμμια μέρα βλέπω να μπαίνει κανένας με αντιαρματικό του ελληνικού στρατού για ξεκαθάρισμα ,και να πουν ότι τα νοικιάζουν και σε ιδιώτες ,τι έγινε ;

  6. Των αρπακτικών το κάγκελο, άρε έλληνα… νομοταγή εργαζόμενε

  7. Μεγαλυτερα λομογια απο την οικογενεια Αλαφουζων δεν υπαρχουν

  8. Ο υιός Αλαφούζος φοβάται τη ρουμανική μαφία. Τώρα έχουν βγει από τη φυλακή αυτοί που έκαναν δουλειές μαζί; Έκλεψαν το κράτος της Ρουμανίας. Τί έγινε με το ένταλμα της ίντερπολ;

  9. ο Κουρης ηταν χειροτερος του Αλαζουφου…..(πατηρ Αλαφουζος). Ακουστε και τι εχει πει ο Λεβεντης για τον Αλαφουζο

Comments are closed.