ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! Έτσι ο 22χρονος Έλληνας καρατέκα έσωσε την 17χρονη από τους τέσσερις Αιγύπτιους [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΒΔΦΒ

Εφιαλτικές στιγμές, όπως διαβάσατε χθες, έζησαν μία 17χρονη και ένας φίλος της σε παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά!

Τέσσερα άτομα τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν και αποπειράθηκαν να βιάσουν το κορίτσι.
Οι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, πλησίασαν τα δύο παιδιά και επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Ο φίλος της κοπέλας έτρεξε και ζήτησε βοήθεια.

Ένας αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη!!!

«Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, “μου λέει το κινητό μου το πέταξαν”, της λέω “είσαι καλά” τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς την ναυαγωσώστρια», περιέγραψε ο αθλητής καράτε.

«Άρχισαν να με απειλούν με κομμένα μπουκάλια και ένα κομμένο κουτάκι μπύρας. Μου πουλούσαν τρέλα και εγώ όμως έκανα το ίδιο. Κράτησα στο χέρι μου ένα στυλό και τους έκανα να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω». Με αυτό το τρόπο ο 22χρονος κέρδισε χρόνο και έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε η αστυνομία και οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μέσα στις δομές δεν μπορεί να μπει σκούπα;;; ΑΠΕΛΑΣΗ ΧΤΕΣ ΡΕ…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΏΜΕΝΟΥΣ;;;

  2. Μπράβο στο παιδί αλλά το θέμα είναι να αρχίσουν στις μυνήσεις τα θύματα, τόσο τους λαθροεισβολείς όσο και τους δικηγόρους τους και τις ΜΚΟ, ακόμα και τους ΔΥ που τους υπέγραψαν την άδεια παραμονής ή την κατάσταση πολιτικού πρόσφυγα ή αιτούντα ασύλου! Η ρίζα του προβλήματος είναι οι ΜΚΟ, οι επίορκοι ΔΥ, οι χασοδίκες που τους υπερασπίζονται και γενικά όσοι βγάζουν πολλά λεφτά από αυτή τη κατάσταση.

  3. Μόνο στο Ελλάντα τέτοια κατάντια! Απέλαση ρε σε όλα τα κατακάθια που έχουν κατακλύσει τη χώρα. Μας κυβερνούν προδότες και γίναμε η χαβούζα της Ευρώπης. Ο παράδεισος κάθε παραβατικού. Έτσι βολεμένα κομματόσκυλα του Κούλη;

  4. Καλα ρε ξεφτιλες εσεις ολοι που κοιταγατε και δεν βοηθαγατε,ποσο μαλάκες ειστε;4 κωλοπαιδα βρωμιαρηδες φοβηθηκατε;
    Γυμναστηρια και αρτιλια ειστε μονο αχρηστοι…..ευχομαι η επομενη να ειναι η κορη σας η γυναικα σας καραγκιοζηδες….Ρε χανομαστε και εσεις εκει την παρτι σας…..

  5. Η ΕΛ.ΑΣ είναι απασχολημένη με την φύλαξη προσώπων και την συνοδεία τους 6.000 στόχοι μόνο οι γνωστή, 24 ώρες φυλάσσονται και έχουν και την συνοδεία τους χρησιμοποιούν την μισή αστυνομία και πάνω για την ασφάλεια τους και των οικογενειών τους ντροπή καμία…με την άδεια των στρατηγών και διευθυντών που γεμίζουν τις τσέπες τους με μαύρα λεφτά έχουν καταστρέψει την αστυνομία την ασφάλεια του κόσμου, και οι συνδικαλιστές στα κόλπα καλά είναι τα λεφτά για να εγκρίνεται σταθερές φυλάξεις σε κάθε πικραμένο, μετά όλοι λένε τα ίδια όπως με τον Φουρθιώτης κανένας δεν ήξερε για την φύλαξη του , Ε κύριοι της βορειοανατολικής? Συνδικαλιστές διευθυντές δεν ξέρατε από τίποτα.

  6. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Χ.Α. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    Τώρα φάτε Αιγύπτιους βιαστές και ΣΚΑΣΜΟ!

  7. Κακώς έπραξαν έτσι ο νεαρός και η κοπέλα ! ο γιδοβοσκός που ήταν υπουργός είπε να κάνουμε πως κοιμόμαστε γιατί δεν έπραξαν με βάση τις εντολές του ? πιστεύω η (α)δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αντιδραστικούς νέους και να επιδικάσει μια καλή αποζημίωση στα κακόμοιρα τα προσφυγόπουλα που το μόνο που ήθελαν ήταν αγάπη και μια ζεστή αγκαλίτσα, να γίνει παράδειγμα έτσι ώστε την σε ανάλογα περιστατικό οι κοπέλες να κάθονται να τις βιάσουν και ο νεαροί να τρώνε το ξύλο τους !

Comments are closed.