ΟΣΑ “ΠΝΙΓΟΥΝ” ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ!!! Βίντεο γροθιά στο στομάχι – Ουκρανός ΝΕΟΝΑΖΙ λέει σε άμαχη: “Να λες ευχαριστώ που δεν πυροβολήθηκες”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-οθόνης-615-e1646503717727

Απίστευτες σκηνές που θάβουν τα μεγάλα ΜΜΕ της Δύσης έρχονται στο φως της δημοσιότητας χάριν της έστω και περιορισμένης πρόσβασης και ανάρτησης υλικού στο διαδίκτυο.

Σε βίντεο από το τουίτερ που αναρτήθηκε παρουσιάζεται μια κοπέλα άμαχη από την Μαριούπολη να μιλάει με έναν ουκρανό εθνικιστή στρατιώτη. Ο ίδιος την πληροφόρησε ότι ακυρώθηκε η διαδικασία φυγάδευσης των προσφύγων.

Προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να μείνει ψύχραιμη η κοπέλα, παρακαλά τον στρατιώτη να αναθεωρήσουν αυτή την πρόταση. Κατόπιν όμως η προσπάθεια γίνεται μάταιη και η γυναίκα “λυγίζει” στα κλάματα.

Αμέσως μετά όμως, ο επιτήδειος και θρασείς ουκρανός εθνικιστής της…ζήτησε ακόμα και τα ρέστα, λέγοντας “Να λες ευχαριστώ που δεν πυροβολήθηκες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νεοναζί και νεοναζί. Αυτοί οι νεοναζί Ουκρανοί που λέτε διαρκώς είναι αυτοί που έχουν υποστεί οι οικογένειες τους γενοκτονίες και αφανισμούς από τους Σοβιετικούς από τη δεκαετία του 30 και μετά. Οι Ουκρανοί ναι είχαν πάει με τον Χίτλερ αλλά γιατί όμως; Για να απαλλαγούν από τον Στάλιν που τους είχε αρπάξει τα σπίτια τα χωράφια και το στάρι όπου είχε πέσει λιμός και πέθαναν 10 έως 20 εκατομμύρια Ουκρανοί από την πείνα. Από την πείνα είχαν φτάσει στο σημείο να τρώνε τους αρρώστους και πτώματα για να επιβιώσουν. Λογικό να μισήσουν τους Ρώσους και να πάνε τότε με τον Χίτλερ. Και εσείς στη θέση τους αυτό θα κάνατε. Το μίσος λοιπόν των Ουκρανών από τότε και κατά της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας σήμερα έχει λογικό έρεισμα οπότε γιατί και μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου ο Στάλιν τους εξολόθρεψε τους Ουκρανούς ως συμμάχους του Χίτλερ. Όταν λοιπόν γράφετε για νεοναζί Ουκρανούς να ξέρετε πρώτα και τι έχει προηγηθεί και υπάρχει αυτό το μίσος. .

  2. Aυτα τα κερατα τα βερνικωμενα ο Βλαδιμηρος θελει να τα εξαερωσει για να βαλει το Γιαννουκβιτς και να ερθει ηρεμια στην Ουκρανια.
    Εμαθα ομως σημερα νωρις το πρωι οτι οι αμερικανοι στελνουν στην Ουκρανια, μεσω Πολωνιας, τζιχαντια που εκπαιδευσαν στη βαση Αλ Τανφ στη Συρια. Προφανεστατα για να σφαξουν αμαχους. ο,τι δεν καταφεραν δηλαδη να κανουν οι ναζηδες Αζοφ κλπ του αρχιεβριοναζού/χαζού Ζελενσκι εστειλαν να το κανουν τα τζιχαντια. Κατα τα αλλα, φταιει ο Βλαδιμηρος, λενε τα ναζιστοτζιχαντοκαναλα του Δυτικου Τριμπούρδελου……..

Comments are closed.