ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Συνεχίζουν μαζί ως το 2024 Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Ολυμπιακός είναι χαρούμενος με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το 2024, με την υπογραφή νέου συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που είναι το τρίτο που υπογράφει με τους Πειραιώτες ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είχε προσληφθεί το 2018 και είναι σε καλό δρόμο για να… ριζώσει στο λιμάνι.


Μπορεί οι οπαδοί των ερυθρόλευκων να γκρινιάζουν φέτος για την εικόνα της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα έρχονται. Και από τη στιγμή που έρχονται αυτά, ο προπονητής είναι επιτυχημένος. Και αν ένας προπονητής είναι επιτυχημένος, δεν ύπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να μην τον εμπιστεύεται η διοίκηση. Και σε αυτές τις περιπτώσεις η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται μέσω των συμβολαίων.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, εμπιστεύεται τον Μαρτίνς και γι’ αυτό του πρότεινε την ανανέωση του συμβολαίου ως το 2024, με τον Πορτογάλο να το υπογράφει. Έτσι, μπαίνουν τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Πορτογάλου από τους ερυθρόλευκους, με τους οποίους έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, έχει ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές με κορυφαίες τις προκρίσεις επί των Μίλαν – Άρσεναλ και συνολικά μετράει 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 αγώνες.

Μαρινάκης: «Καλός προπονητής και καλός φίλος»
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και την επισημοποίηησ της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε τα εξής.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι καλός φίλος, μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά για να ανανεώσουμε για τα δύο χρόνια.

Δεδομένη η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, όπως δεδομένη είναι η εκτίμηση η δική μας στο πρόσωπό του. Είμαστε χαρούμενοι, τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: