ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ – “Στη Σαντορίνη έχουμε πολλά κρούσματα κορονοϊού και τα κρύβουν”

Κοινοποίηση:
unnamed

Μήνυμα έφτασε στην εφημερίδα μας από κάτοικο της Σαντορίνης, οποίος με αγωνία μας καταγγέλλει ότι στο νησί υπάρχουν πάνω από 200 κρούσματα κορονοϊού και οι αρχές τα κρύβουν για οικονομικούς λόγους.

Χωρίς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την καταγγελία του αναγνώστη μας, την παρουσιάζουμε περιμένοντας την απάντηση των αρμοδίων :

“Ένα θέμα για Σαντορίνη χρειάζεται!! Όλο για κρούσματα διαβάζουμε και μετρά, εμείς εδώ στην Σαντορίνη έχουμε τα περισσότερα, έχουν κλείσει ξενοδοχεία και τα καταπίνουν μέχρι να κολλήσει το νησί όλο για να βγάλουν λεφτά και πάνε και χτυπάνε όποιον άλλων μπορούν, ενώ εδώ γίνεται χαμός!!!!!! 200 κρούσματα έχουμε μονοί μας και δεν έχει ανακοινωθεί ούτε 1!!!
Όχι ότι εμείς οι νέοι θα πάθουμε κάτι, άπλα υπάρχουν και πολλοί γέροι!!
Και εννοείται μπροστά στο χρήμα δεν μιλάει κανείς”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΟΙ ΓΑΤΕΣ

  2. Φάτε φάβα και ντοματακια και θα περάσει …αα και κάθε απόγευμα να βλέπετε το ηλιοβασίλεμα σκεφτόμενοι τον Κούλη..

  3. Ζερβοχωρια Χαλκιδικής, υπάρχουν άτομα που πρέπει να είναι σε καραντίνα λόγω εργασία τους σε ελαιουργείο… εκτός 4-5 ατόμων που τηρούν ευλαβικά την καραντίνα, κάποιοι γονείς, εργαζόμενοι και λοιποί συμβίοι κυκλοφορούν σαν άρχοντες…. στείλτε σε τακτά χρονικά διαστήματα περιπολικά και αστυνομικούς με συμβατικά αυτοκίνητα…. ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της περιοχής είναι 60+ και οι περισσότεροι έχουν υποκείμενα νοσήματα!
    Αστυνομικοί που μένουν στα χωριά και γνωρίζουν δεν κάνουν απολύτως τίποτα γιατί φοβούνται να μην ανοίξουν βεντέτα ή να χαρακτηριστούν κακοί!
    Βοηθήστε μας φωνάζουμε μέρα νύχτα αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μας απειλούν!!!!

  4. Αυτό το καρακιτσσριο είναι στην Σαντορίνη; μπλιαχ

  5. ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ. ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ,ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΧΥΡΟ.

    1. Εσύ ειδικά, μόνο μπάφους τρως αβερτα και έγινες χοντρέλα!

      1. Σιγά τα καλσόν ρε φούντα club εσύ, μάθε να γράφεις σωστά προτάσεις και μετά δίνε απαντήσεις,ανοητε…

  6. Εβλεπα ενα καναλι τοπικο στο διαδικτυο στης ειδησεις και ενας παραγοντας εκει της περιοχης ειπε μεχρι και εγω πηρα δειγματα.
    Τα δειγματα τα περνει οποιος θελει φανταστητε τι γινετε!! δεν προλαβαινουν γεμισαμε….

  7. Και πως το γνωρίζει ο “κάτοικος” της Σαντορίνης ότι έχουν 200 “κρούσματα”;;
    Και αφού έχουν 200 “κρούσματα” γιατί αφού ο κοροϊδοϊός “μεταδίδεται με αστρονομικές ταχύτητες” (έτσι δεν μας λέει ο Μπιλ Γκέητς και τα φερέφωνα του)
    δεν έχουμε 20.000 “κρούσματα” στην Σαντορίνη
    δεν έχουμε 10.000 νοσηλείες “αρρώστων”;;
    δεν έχουμε 5.000 “νεκρούς”;;;

    (ούτε φτάρνισμα δεν ακούγεται)

    Ρε συ “κάτοικε” της Σαντορίνης εντέλει πολύ ψόφιος ο κοροϊδοϊός… Στα 200 σταματάει…και που πάει μετά ρε συ “κάτοικε” ;;
    Για μπάνιο;;

    1. Γιατί ειναι πιο μορφωμένοι από σένα, έχει πολλούς ξένους κάτοικους η νήσος Θήρα, Βρετανούς, Γάλλους, Γερμανούς Ιταλούς, Ελβετούς, Δανούς, ΗΠΑ, Ρώσους, και τα συμπτώματα είναι αναγνωρίσιμα και αντιληπτά από ένα μέσο νου που διάβασε απλά, ως όφειλε, και προσέχει. Διάβασε, φαίνεσαι ότι είσαι αγράμματος. Ο Covid-19 είναι αυτό που ξέρετε όλοι, όπως και το AIDS, της ίδιας λογικής σύστασης. Να σε πλήξει, να σε προκαλέσει ρήξη της άμυνας του οργανισμού σου, σε αυτό στοχεύει. Κανείς δεν πέθανε από AIDS γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οι θάνατοι έγιναν γιατί οι οργανισμοί κάποιων δεν είχαν αντισώματα και μολύνθηκαν με τα ελάχιστα μικρόβια, αυτό έχει να κάνει με τη υγεία, οργανισμό, και ότι άλλο.

      Ο covid-19 πλήττει το οργανισμό σου, αλλά η ασθένεια έχει να κάνει με περιπλοκές που προκαλούνται στη άμυνα, αναπνευστικό και άλλα ζωτικά μέρη και συστήματα του οργανισμού, αυτό δεν είναι νόμος βέβαια.
      Έχει να κάνει με τη είδος δομή υγείας έχεις, τη σύσταση έχεις, ηλικία, διατροφή, και τα πάντα με σένα. Πλήττει δηλαδή συγκεκριμένες προδιαγραφές ανθρώπων και συνδυασμών υγείας, κάτσε και διάβασε τις. Άιντε απ εδώ αγράμματε. Άμα ήταν έτσι θα είχαν κολλήσει όλοι, ένας που το φέρει δεν τους κολλάει όλους, συναναστρέφεται με πολλούς, αλλά μόνο κάποιοι συγκεκριμένοι κολλάνε, άμα το πρόσεξες που δεν το πρόσεξες.

      1. Εσύ που τα διαβάζεις όλα και τα ξέρεις όλα (προφανώς…), λογικά θα γνωρίζεις πως τα τεστ που γίνονται δεν είναι “τεστ αντισωμάτων ΓΙΑ *κορώνα-ιό* covid-19”.. αλλά τεστ για την οικογένεια των “κορονοϊών” όπου είναι αρκετοί… όπως επίσης “θα ξέρεις”.
        Τουτέστιν, κάποιος μπορεί να έχει π.χ. μια απλή ίωση / γρίπη (δηλαδή έναν “κορονοϊο) και να “πιάνει” τα αντισώματα “αυτά”, τα οποία τα βαφτίζουν, όμως, ΟΛΑ. “covid-19”.

        Επίσης, οι έλεγχοι, πλέον, μέσω αυτών των τέστ (όπου επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ COVID-19 γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΕΙΔΙΚΟ” ΤΕΣΤ..!), έχουν αυξηθεί τόσο πολύ (σκοπίμως βέβαια στην παρούσα φάση…) ώστε εν μέσω καλοκαιριού και κυρίως Δεκαπενταύγουστου, να παρθούν ξανά “σκληρά μέτρα, γιατί έτσι”πρέπει” να γίνει.

        Όταν μια μέρα βγει όλη η αλήθεια για αυτή την “απάτη του αιώνα”, τότε θα λες… “μα καλά, τόσο τυφλωμένος ήμουν και δεν μπορούσα να δω την πραγματικότητα;;!”
        Μέχρι τότε… κοιμήσου με τη μάσκα και ξύπνα σε λίγο καιρό κατευθείαν σε ΜΕΘ… αλλά ΟΧΙ λόγω ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΥ…!

        Σε “πεθαίνουν” αργά-αργά κι εσύ τους “χειροκροτάς” ακόμη! Είσαι άξιος της μοίρας σου!… όπως τόσοι άλλοι που έχουν φάει αμάσητη τη σανο-τρομοκρατία της “εξουσίας” και σκέφτονται ακριβώς “σαν κι εσένα”. Σας λυπάμαι. Ειλικρινά.

        1. Πάνε αγράμματε ακάλεστε και βλάκα να βρεις καμία εργασία που περνάς την ώρα σου εδώ σαν αάεργος που είσαι και τον διαπιστώνει ο καθένας. Εάν δεν διαθέτεις παιδεία, και επιχειρήματα μην γεμίζεις με τις ανοησίες σου χώρο φιλοξενίας δεν θα διαβάσει κανείς τις μπούρδες σου. Σε ενοχλεί όταν δεν διαθέτεις επιχειρηματολογία, γιατί ειναι αγαθό για λίγους. Μετά από αυτή τη κρίση φθόνου σου, μάθε να είσαι κόσμιος και καλλιεργημένος κάτι που δεν θα συμβεί όπως δείχνεις. “Ξερόλας” είσαι εσύ και δεν αφορά κανέναν ότι έχεις χάσει δημόσια και σε ενοχλεί η αλήθεια, η αλήθεια ενοχλεί σκουπιδοτενεκέδες σαν εσένα. Και κλείσε το καπάκι σου γιατί βρωμάει.

  8. Γ. Χατζημάρκος: Κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων στα νησιά

Comments are closed.