ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ : “Ποιος έδωσε εντολή να κλείσει το ΚΕΠ Άνω Λιοσίων από τις 11:30;”

Κοινοποίηση:
kep

Καταγγελία έφθασε στα γραφεία της εφημερίδας μας, σχετικά με το ωράριο του ΚΕΠ Άνω Λιοσίων, σήμερα Παρασκευή 14-8.

Ο αναγνώστης μας καταγγέλλει ότι ενώ είχε την ενημέρωση ότι το ΚΕΠ θα λειτουργήσει έως τις  19:00, πήγε να εξυπηρετηθεί και είχε κλείσει από τις 11:30 :

“ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ Κ.Ε.Π ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 14-08-20 ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30;  (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 19¨00) με αποτελεσμα στις 12:00 που πήγα να είναι κλειστά με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να πάω στο Μενίδι και από το Μενίδι στο Καματερό..    Τα Κ.Ε.Π ανήκουν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων στα οποία υπηρετούν τρεις (3)* και περισσότεροι μόνιμοι υπάλληλοι, όπως εδώ στα Άνω Λιόσια λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων από Δευτέρα ως και Παρασκευή από 8.00 π.μ. έως 19.30 μ.μ. και το Σάββατο από 8.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ

ΥΓ’ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ Κ.Ε.Π ΕΔΩ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετακόμισε στην Εκάλη να βρεις τη χαρά σου.,,

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ “ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ”

Comments are closed.