ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ : Λ@θρομετανάστες μετέτρεψαν πλατεία της Αθήνας σε σκουπιδότοπο…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
im_liosion

Αγανακτισμένος κάτοικος στην περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα πέριξ της οδού Λιοσίων, μας έστειλε τη συγκεκριμένη καταγγελία με τη φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί . 

Συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας αναφέρει :

“ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΔΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL. ΤΟ “ΖΕΥΓΑΡΙ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ [ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ]. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ” ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Ή ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΜΜΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”.

Λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο, πλατεία στη Λιοσίων from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει πλέον Αθήνα και Ελλάδα!!! Υπάρχει ένας βόθρος ψυχών, απορριμάτων, και κανέναν Ηγέτη με παπαρ@@@α. Όλοι γιατί είχαν πίστη βαθειά, αποφασιστικοτητα και δίψα για Ελευθερία. Προσκυνημενους δεν αποδέχονταν.

  2. Κατα τα αλλα κορονοιο εχουμε.Εαν η κυβερνηση εχει ορχεις ας διωξουν ολους τους αλλοδαπους που ηρθαν στην Ελλαδα απο τους πρωτους αλβανους μεχρι αυτους που μπαινουν σημερα και εχουν φερει ολες τις αρρωστιες να κλεισουν επιτελους τα συνορα

  3. Μπα… δεν περιμένουν άδικα στις πλατείες , περιμένουν την επιστράτευση , για να Μπουκάρουν και να μείνουν στα δικά σας σπίτια μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι, Όσοι επιστρέψετε θα βρείτε στα πάρκα στρωματσάδα τα παιδιά σας … αντικατάσταση πληθυσμού λέγεται αυτό . Τι; Σας φαίνεται απίστευτο ;

  4. Θα ανακηρυχθεί κάνας διαγωνισμός για θέσεις καθαρισμού στο δήμο θα παίρνεις 500 ευρώ να καθαρίζεις τις βρωμιές των επενδυτών όσο αυτοί τα 500 τα παίρνουν μη κάνοντας τίποτα.

Comments are closed.