ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ “ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ” ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΗ: Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ”, ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ….ΜΠΙΖΝΕΣ – ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΙΓΝΑΤΙΟ

Κοινοποίηση:
kivotos-tou-kosmou-volos-758x566-2-1068x712

Τοπική εφημερίδα… ανατινάζει τον επιχειρηματία: «Τη βίλα του στον Βόλο δεν τη χάρισε στο Ίδρυμα, την πούλησε»

«Ο… δωρητής Λούλης πήρε .. από την “Κιβωτό” 1 εκατ. ευρώ 

Σοβαρά ερωτήματα για την υποτιθέμενη δωρεά του επιχειρηματία Κώστα Λούλη προς την «Κιβωτό του Κόσμου» προκύπτουν από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα «Μαγνησία».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βιομήχανος και «ευεργέτης» της «Κιβωτού του Κόσμου» όχι απλώς δεν δώρισε, αλλά φέρεται να πούλησε για 1 εκατ. ευρώ την πολυτελή βίλα του του βρίσκεται στο Διμήνι Βόλου και της έκτασης που την περιβάλλει! Οι δύο ιδιοκτήτες του ακινήτου, ο Κώστας Λούλης ως έχων την επικαρπία και η σύζυγός του Άννα Στεπάνοβα ως έχουσα την ψιλή κυριότητα προχώρησαν τον Μάιο του 2016 στην πώληση ενός αγροτεμαχίου έκτασης 2.745 τ.μ. και αντικειμενικής αξίας 2.471 ευρώ στη θέση «Σπηλιά» και ενός οικοπέδου 10.794 τ.μ. με κύριο κτίσμα 368 τ.μ. και πολλά άλλα μικρότερα, αντικειμενικής αξίας 640.000, έναντι ποσού 1 εκατ. ευρώ! Αγοράστρια ήταν η Σταματία Γεωργαντή, σύζυγος του πατέρα Αντώνιου ως νόμιμη εκπρόσωπος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου». Το τίμημα καταβλήθηκε τμηματικά. Αρχικά, 500.000 ευρώ σε κοινό λογαριασμό που διατηρούσαν οι πωλητές στην Τράπεζα Πειραιώς και το υπόλοιπο σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Για την αγοραπωλησία καταβλήθηκε και ο αναλογούν φόρος που ήταν 618 ευρώ για το αγροτεμάχιο και 30.282 ευρώ για το οικόπεδο με τα κτήρια.
Ερωτήματα

Γιατί οι εμπλεκόμενοι παρουσίασαν την αγοραπωλησία ως μία μεγάλη δωρεά; Θα το διευκρινίσουν ο κ. Λούλης, αφού -ως ισχυρίζεται σε τηλεοπτικές του δηλώσεις- «δεν μετανιώνει για τις δωρεές του στην ‘’Κιβωτό’’» επιμένοντας σε ένα αφήγημα το οποίο για εκείνον καταρρίπτεται, αλλά και οι ελεγκτικοί φορείς του Δημοσίου;

Ποιος ήταν ο σκοπός του «δωρητή»; Να οικοδομήσει το προφίλ ενός φιλάνθρωπου επιχειρηματία ή κάτι άλλο;

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος είχε γνώση ότι επρόκειτο για πώληση και όχι για δωρεά και αν ναι, γιατί συνετέλεσε στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης, σιωπώντας για όλα αυτά;

Η διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου» πού βρήκε τα χρήματα;

Οι καταγγελίες για τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο

Βαριές σκιές πάνω από τη Μητρόπολη Δημητριάδος ρίχνουν οι εκ νέου καταγγελίες του βιομηχάνου Κωνσταντίνου Λούλη, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα χρήματα που έδωσε προ πολλών ετών (100 εκατ. δρχ) για τη δημιουργία ιδρύματος χρόνιων παθήσεων δεν πήγαν ποτέ στον σκοπό για τον οποίο προορίζονταν -και παραμένει άγνωστη η κατάληξή τους ακόμη και σήμερα!

Τη συγκλονιστική καταγγελία ο κ. Λούλης την είχε κάνει μάλιστα ενώπιον του μητροπολίτη Ιγνάτιου κατά την τελετή για τα εγκαίνια της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Διμήνι τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ρεπορτάζ από τη σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

exofyllo28-11

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Στο χαμόγελο του παιδιού, να δείτε τι γίνεται.

  2. Τελικα ο μόνος καθαρος ειναι ο Πατερ Αντωνιος .Ψευδεστατεες κατηγοριες με πολυ παρασκηνιο.

    1. Ναι με αυτο το πλευρο να κοιμασαι αντε παρε καμμια εφημερηδα Μακελειο να ξεστραβοθεις μπας ξυπνησεις μπεεεεεεεεεεεεε

  3. Πλούσιος λεφτά δίνει μόνο αν πάρει τα 10πλασια πίσω .Οι δωρεές και αυτά είναι για τα πρόβατα.

  4. Όταν ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος είχε προτείνει να μεταφραστεί η Θεία Λειτουργία στήν δημοτική γλώσσα δέν τού έχω καμιά εμπιστοσύνη.

  5. Για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι και θα δούμε που πήγαν τα λεφτά την ΚΙΒΩΤΟΥ….
    Τώρα πλέον που έγινε η αρχή μπορεί εύκολα κάποιος ειλικρινείς και ανένταχτος να προκαλέσει σεισμό……

  6. Τη ανατινάζουμε ρε έχουν ανατιναχτεί στον αέρα εδώ και καιρό κλπ αλευροβιομηχανος βαλκανικής πόσο έφερνε,,,, Λουλης,πολιτικός παρατηρητής Αγίου όρους ρε τη γίνετε εκεί η φωλιά της μαφίας είναι εκεί μέσα στο περιβόλι της Παναγίας

  7. Σου το είπα κανένας πλούσιος δεν κάνει δωρεές χωρίς κέρδος

  8. Βάλτα στον λοκω σου και τα έξι
    Ο κωλος σου ΝΑ ΦΕΞΕΙ.

  9. Φαντάσου τι γίνεται στον δήμο Βόλου μιας και είναι αντιδήμαρχος μαζί με δήμαρχο ποιόν????? Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημενο!!!!!?????

  10. Μόνο σ κ α τ ά φυτρώνουνε στον τόπο αυτόν τον άγονο …

    1. τί σου φταίει ο Βόλος? έχει πολλούς καλούς ανθρώπους αν θες να ξέρεις βιοπαλαιστές…

  11. Λούλη, Λούλη καλό λελούδι τελικά. Για αυτό τα λες μασημένα;

  12. Τι να πω? Λουλη Λουλη ! Γιομησε ο τοπος λαμογια!

  13. Αν είναι αλήθεια τότε είναι για φτύσιμο ο παππούλης που την είδε ευεργέτης

  14. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

Comments are closed.