ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! Κούλης, ο απόλυτος καταστροφέας της χώρας! “Γιος του Τέρη Χρυσού είναι ο καραγκιοζάκος”…

Κοινοποίηση:
koini

Δείτε τι αλιεύσαμε στο Διαδίκτυο και αφορά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Είναι η απάντηση στους εκδότες των βορθοκάναλων ότι ο αποκλεισμός της εφημερίδας μας από παντού, δεν σταματά την αγάπη και αποδοχή του κόσμου:

 

@spiderman82145ΚΥΡΙΕΣΣΣΣΣ….ΜΟΥ…..ΜΑΡΙΕ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ….ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. fuel pass ΛΕΕΙ , 21 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ…. ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ ….ΜΑΡΙΕ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΓΕΡΟΟΟ…..♬ πρωτότυπος ήχος – SPIDER MAN821.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να ριξω λίγο λαδι στη φωτιά της αιμομιξίας ακομη ; Και αν ο Τερης Χρυσός ειναι και αυτος παιδι του γέρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη??? Τοτε τι έχουμε διοτι και Χρυσός μοιάζει με τον Γέρο Μητσοτάκη……. μονο με εξετάσεις DNA θα φανερωθεί η αλήθεια… αλλα στα @ρχίδια μας έτσι και αλλιως σκατανθρωποι ηταν και θα είναι…

  2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙ;

  3. Οτι και να ακουει πια ο Ελληνας απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει …τι αλλο θελουμε πια …τοσα και τοσα και δεν κουνιεται φιλο …υποτακτικοι ολοι και βαθια διχασμενοι ….εχουμε καταστραφει δεν υπαρχει σωτηρια ..ο πατερας μου ελεγε ( αμα δεν υπαρχουν οι κουτοι πως θα ζησουν οι εξυπνοι )κριμα….

Comments are closed.