ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΡΩΤΟΥΝ – “Πως θα ζήσουμε με 534 ευρώ για 1,5 μήνα;”

Κοινοποίηση:
epidoma_14

Ερώτημα προς τους κυβερνώντες στέλνει αναγνώστρια της εφημερίδας μας, που αγωνιά, αφού είναι αναγκασμένη λόγω της αναστολής εργασίας που βρίσκεται να ζει με τα  534 ευρώ που λαμβάνει για 1,5 μήνα.

“Καλημέρα. Τα 534 ευρώ που παίρνουμε είναι για 1,5 μήνα και όχι κάθε μήνα που λένε. Τελευταία πληρωμή για μας που είμαστε από την αρχή σε αναστολή ήταν 12/06 και η επόμενη θα είναι 27/07.Να πάω αλλού να δουλέψω δε μπορώ γιατί να ένσημα μου τα Κολλάνε κανονικά, μόνο μαύρη εργασία μπορώ να κάνω. Αλλά πρέπει να έχεις κάποιον γνωστό να σε πάρει μαύρα. Μας έχουν εγκλωβίσει να ζούμε με τα 534. Εγώ σαν εκπαίδευση το βλέπω. Αφού δε μου δίνουν επιλογές, με μαθαίνουν να ζω με 534 τον 1,5 μήνα. Δε θα πω κάτι για αυτούς που μας έχουν φέρει ως εδώ γιατί δε θα αφήσω τον Θεό, να κάνει τη δουλειά του.Θα μου πει εσύ τους έκρινες, τους δίκασες, άρα εγώ δεν έχω δουλειά να κάνω εδώ. Οπότε το αφήνω στο Θεό που η τιμωρία θα είναι αυτή που πραγματικά αξίζουν.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 800 ΡΙΑ Κ ΤΑ 534 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΛΑΨΤΑ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ

Comments are closed.