ΟΑΕΔ: Παράταση για τον Κοινωνικό Τουρισμό. 7 Ιουλίου η τελευταία ημερομηνία για τους παρόχους

Κοινοποίηση:
toyrismos-thumb-large-thumb-large

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΟΑΕΔ, παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιουλίου στις 23:59, η υποβολή της δήλωσης συμμετοχής των παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021.

Οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου προγράμματος έχουν διευκρινιστεί από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Ηλεκτρονική αίτηση στην Ψηφιακή Πύλη του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr υποβάλλουν αποκλειστικά οι δικαιούχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται:

  • από τους ίδιους τους δικαιούχους και όχι μέσω των Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ
  • αποκλειστικά από τους δικαιούχους και όχι από τους ωφελούμενους αυτών. Στην αίτηση των δικαιούχων συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία των ωφελουμένων μελών τους.

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική αίτηση στην ψηφιακή πύλη του Δημοσίου (www.gov.gr) είναι δυνατή μόνο σε πιστοποιημένους χρήστες του ΟΑΕΔ (χρήστες που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ).

Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών πρόσβασης οι δικαιούχοι πρέπει να ζητούν ανάκτηση αυτών μέσω της επιλογής «Ξεχάσατε την ονομασία χρήστη ή το συνθηματικό σας;».

Οι νέοι χρήστες (χρήστες που δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης ΟΑΕΔ) μπορούν να εισαχθούν στην ηλεκτρονική αίτηση με τους κωδικούς TAXISnet, επιλέγοντας «Σύνδεση στο Σύστημα μέσω πιστοποίησης από την ΓΓΠΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: